Piękne klony masz Uwielbiam te kolory i listeczki powycinane Piękne masz meble tarasowe, w nowoczesnym minimalistycznym stylu. Ta donica nowa jest z Obi?
Cudny ogród!
Ja urodzona na Śląsku ale te boncloki sobie musiałam wygooglować .
Z gwarą to u mnie kiepsko . A to ci powiem, że boncloki mi się też podobają i planuję kupić. Na pewno granatowe ale i o zwykłych brązowych też myślałam. A wrzucałaś zdjęcia swoich bo jak nie to pokaż, please.
Pocieszyłaś mnie Gienką bo myślałam że to ja się nią niewłaściwie opiekuję . Mojej ostało się 5 czy 6 kwiatków ale i tak nie zdobi. A drugi raz u mnie nie kwitnie.
A ja w pomarańczowym sklepie widziałam takie donice.
Ja i Agania kupiłyśmy tego derenia przez internet w tej samej szkółce. Limba Żory . Ale wysłali nam wcześniej zdjęcia sadzonek.
A ten Trompenburg nic ci nie puszcza?
Jutro zrobię im zdjęcie bo te z pomarańczowej sieciówki mam turkusowe i ta granatowa z innego sklepu, teraz jeszcze przypomniało mi się ze kupiłam 2 mniejsze na skrzydłokwiata bo mi się rozrosły i będę dzielić a one mniejsze i naturalne, moja nowa miłość normalnie
Edit: ta biała gładka jest chyba identyczna,tylko moje inny kolor mają. Jutro podeśle fotkę wszystkich