Miałby trzy te nóżki, ale ta jedna mocno sie odchylała na południe i była by obawa jak urośnie, że się wywali, a tego bym nie chciała, więc go sprostowałam
Irenko w środku to bym chętnie zostawiła takie jaśniutkie, a z zewnątrz będzie sosna. BNo od słońca i tak sam by ściemniał, atak się przynajmniej brudzić tak nie będzie no i będzie drewno zakonserwowane
Aranżację w głowie mam tylko nad ustawiwniem najbardziej optymalnym główkuję
Dzięki Danuś W środku planujemy z niego korzystać na razie, na zewnątrz kacik ogrodnika od strony kompostu będzie, a z drugiej strony ławka i stolik bo gdyby basenik powstał to będzie gdzie się przebrać do kąpieliDla mnie najważniejsze by przed deszczem zdążyć dach położyć. Zz malowaniem musze czekać na odpowiednie temperatury
Dzięki
Musieliśćie na dobry materiał trafić Anitka z "Mojego Azylu na Wichrowym Wzgórzu" miała z niego szklarenkę i ubiegłego sezonu cała Jej spękała.
Ale musieliście trafić dobrej jakości poliwęglan.
Super, że się nawałnicom opiera
Mam nadzieję, że nasz też da radę i nie odfrunie, ani nie odpłynie.
Nie wiem właśnie o co z tą wiosna chodzi, tunele foliowe rosną jak grzyby po deszczu może to temperaturę okolicy podnosi.
Niskie troche, ale może przez to będzie bezpieczniej przy wietrze....nie wiem czym sie projektant kierował....
Będzie koloru sosnowego jak wychodek