Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina II

Ranczo Szmaragdowa Dolina II

sylwia_slomc... 21:37, 08 lut 2019

roma2 napisał(a)
Ja ślepa jestem jak nic. Widziałam "szparę", bo pokazałaś. Udało się jakoś szparę "zaszparować" rozumiem.

Udało się, ale trzeba było dobrze główkować
sylwia_slomc... 21:38, 08 lut 2019

mikina34 napisał(a)
Sylwia, zwariować można nadążyć nie można za Wami, ale pięknie juz jest

Szczerze powiem po tym tygodniu przydała by mi się przerwa ogrodowa, ale na szczęśćie niedziela za pasem
mira 22:05, 08 lut 2019

Sylwia czytam,że agroturystykę otwierasz Turnusy takie teraz w modzie i cenie - na przetrwanie .

Padać nie będzie od poniedziałku ma padać a od wtorku zima i koniec tych wiosennych kwiatków pewnie.

Czy ja dobrze widzę, że robicie stelaże na maliny ? Chyba ta zima co to ma najść dobrze Wam zrobi

pozdrawiam obu pracusiów
roma2 22:13, 08 lut 2019

mira napisał(a)
Sylwia czytam,że agroturystykę otwierasz Turnusy takie teraz w modzie i cenie - na przetrwanie .

Jakie tam przetrwanie u Sylwii
sylwia_slomc... 22:14, 08 lut 2019

mira napisał(a)

Padać nie będzie od poniedziałku ma padać a od wtorku zima i koniec tych wiosennych kwiatków pewnie.

Czy ja dobrze widzę, że robicie stelaże na maliny ? Chyba ta zima co to ma najść dobrze Wam zrobi

pozdrawiam obu pracusiów

W modzie mówisz i w cenie....hmmmm może by warto przemyslec, na nowe chciejstwa by kasa była
Tak mi mów z ta prognozą, bardzo mi jutro pogoda jeszcze potrzebna...
Nie stelaże, zasłonę przed chwastem sąsiada
Doranma 22:23, 08 lut 2019

Fajnie jest mieć ogród przy domu - tyle pożytecznych prac można wykonać podczas takich ciepłych i słonecznych dni jak ostatnie. Ciekawa jestem końcowego efektu nowego domku
Muszelka 22:49, 08 lut 2019

sylwia_slomczewska napisał(a)

Dzięki
Musieliśćie na dobry materiał trafić Anitka z "Mojego Azylu na Wichrowym Wzgórzu" miała z niego szklarenkę i ubiegłego sezonu cała Jej spękała.
Ale musieliście trafić dobrej jakości poliwęglan.
Super, że się nawałnicom opiera
Mam nadzieję, że nasz też da radę i nie odfrunie, ani nie odpłynie.

Sylwio, na mój domek z poliwęglanu producent dał 25 lat gwarancji. Jak na razie spisuje się super, jakby cały czas był nówką.

U mnie mała architektura (huśtawka, pergole, trejaże, belki tarasowe, domki lęgowe, itd.) są pomalowane na kolor 'tik' więc domek nie materiałowo, a kolorystycznie wpisał się w ogród

Wasz domek to altanka do pomieszkiwania!
Absolutnie nie domek na narzędzia!
Szkoda, by go było. Śliczny jest!
roma2 23:20, 08 lut 2019

Dlaczego absolutnie nie na narzędzia? Absoltnie na narzedzia jest super! I absolutnie na kurki też Niech tam spełnia wszystkie Wasze pomysły
Muszelka 23:27, 08 lut 2019

No, dobra masz rację!
Ale na początek fajnie byłoby tam pomieszkać, ach... ten zapach świeżego drewna!
Anda 08:31, 09 lut 2019

Świetna sprawa taki domek i szybko Wam idzie
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies