Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina II

Ranczo Szmaragdowa Dolina II

Mgduska 09:55, 07 mar 2020

A widziałyście ten z Wielkopolski? Na to, że ogród Miry będzie można zobaczyć bardziej cieszę okrutnie, bo jest bliski temu, co lubię - zielony gąszcz i mnóstwo kwiecia. Ale ogród tego faceta był absolutnie piękny, chociaż prawie bez kwiatów, za to cudownie zakomponowany - i chyba się polubię z trawami Taka hakonechloa na przykład...Już dwa razy obejrzałam ten odcinek - szykuje się fajny sezon!
antracyt 10:02, 07 mar 2020

Ten ogród z Wielkopolski będę mogła obejrzeć dopiero jutro, ale zapowiedź wygląda ciekawie.
Anda 10:09, 07 mar 2020

Mnie również bardzo spodobał się ogród z Wielkopolski
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
kasiek 17:19, 07 mar 2020

Gosialuk napisał(a)
Informuję, że targi ogrodnicze w Jasionce koło Rzeszowa przeniesione na październik. Szkoda, że się nie zobaczymy.

To pewne? Ale szkoda
sylwia_slomc... 18:42, 07 mar 2020

Gosialuk napisał(a)
Informuję, że targi ogrodnicze w Jasionce koło Rzeszowa przeniesione na październik. Szkoda, że się nie zobaczymy.

Gosia jesteś pewna bo przeniesione są te co na ten weekend miały być, a te na przyszły ciągle mi pokazuje. Teraz miało być Green Days 2020 i to jest przeniesione, a za tydzień ma być Garden Expo 2020 III edycja. Ja jeszcze nie dzwoniłam w poniedziałek zadzwonię do Pani i się dowiem.
sylwia_slomc... 18:42, 07 mar 2020

Katkak napisał(a)
Już przebieram nóżkami na jutrzejszy odcinek Mai

Ja dopiero w tygodniu w necie zobaczę
sylwia_slomc... 18:45, 07 mar 2020

Mgduska napisał(a)
A widziałyście ten z Wielkopolski? Na to, że ogród Miry będzie można zobaczyć bardziej cieszę okrutnie, bo jest bliski temu, co lubię - zielony gąszcz i mnóstwo kwiecia. Ale ogród tego faceta był absolutnie piękny, chociaż prawie bez kwiatów, za to cudownie zakomponowany - i chyba się polubię z trawami Taka hakonechloa na przykład...Już dwa razy obejrzałam ten odcinek - szykuje się fajny sezon!

widziałam w necie, ciekawy i bez roboty praktycznie, ale ja bym nie dała rady mieć cały rok praktycznie tak samo i potem znowu co rok Brakło mi koloru i zapachu w tym ogrodzie, za to mam pewność, że u Miry właśnie to znajdę co najbardziej lubię

antracyt napisał(a)
Ten ogród z Wielkopolski będę mogła obejrzeć dopiero jutro, ale zapowiedź wygląda ciekawie.

W necie już jest

Anda napisał(a)
Mnie również bardzo spodobał się ogród z Wielkopolski

A mnie jednak co innego w duszy gra
sylwia_slomc... 18:48, 07 mar 2020

kasiek napisał(a)

To pewne? Ale szkoda

Jeszcze nie pewne. Będę dzwonić do Pani od marketingu w tygodniu to dam cynk tutaj co się dowiedziałam. Bo okazuje się, że targi ogrodnicze w Jasionce w dwa weekendy miały być, ale te o które nam chodzi to za tydzień.