Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina II

Ranczo Szmaragdowa Dolina II

gogo 21:51, 28 kwi 2020

Sylwio, oczko zrobione, na jutro została kosmetyka
Taka ilość kwitnących drzew i kwiatów do oglądania to sama przyjemność

sylwia_slomc... 21:56, 28 kwi 2020

gogo napisał(a)
Sylwio, oczko zrobione, na jutro została kosmetyka
Taka ilość kwitnących drzew i kwiatów do oglądania to sama przyjemność

Ale się sprężyłaś Super
sylwia_slomc... 22:05, 28 kwi 2020

Ni i nie będzie klona Koto no ito Dzisiaj zadzwonili, że ostatnie wyszły nim moje zamówienie spłynęło......ale resztę mają No nic będzie na co polować
Albo wyślą jutro, albo w poniedziałek , nie naciskam bo sucho to może lepiej po deszczu
Monia81 19:31, 29 kwi 2020

Fotki obejrzałam, i aż mnie kręgosłup jeszcze bardziej rozbolał... ale, oczko wygląda super pięknie Sylwuś wszystko u Was kwitnie, magnolki i nie tylko one popis piękny dają... oby nam jeszcze popadało przez kilka dni, to i roślinki by odżyły... buziaczki
sylwia_slomc... 19:36, 29 kwi 2020

Monia81 napisał(a)
Fotki obejrzałam, i aż mnie kręgosłup jeszcze bardziej rozbolał... ale, oczko wygląda super pięknie Sylwuś wszystko u Was kwitnie, magnolki i nie tylko one popis piękny dają... oby nam jeszcze popadało przez kilka dni, to i roślinki by odżyły... buziaczki

U nas dzisiaj szła ściana wody i nie doszła ufffffff......
A potem taki śliczny drobny deszczyk przez pół godzinki popadał ziemia nawilgła na 1 cm. Takiego deszczyku potrzebuję całą noc bez przerwy by roślinki podlał, burze przechodziły dookoła. Ale co by o tym deszczyku nie powiedzieć to nim do domu zaszliśmy nawet bielizna była wilgotna. mam nadzieję, że jeszcze powtórzy kilka razy.
Monia81 19:40, 29 kwi 2020

sylwia_slomczewska napisał(a)

U nas dzisiaj szła ściana wody i nie doszła ufffffff......
A potem taki śliczny drobny deszczyk przez pół godzinki popadał ziemia nawilgła na 1 cm. Takiego deszczyku potrzebuję całą noc bez przerwy by roślinki podlał, burze przechodziły dookoła. Ale co by o tym deszczyku nie powiedzieć to nim do domu zaszliśmy nawet bielizna była wilgotna. mam nadzieję, że jeszcze powtórzy kilka razy.

U nas gradzik przeszedł jak wracałam z pracy, ale drobny i później przez godzinkę drobniutko padało, dobrze, niech sobie sączy też deszczyk to i ziemia odpowiednio wchłonie... ja mam nadzieję, że będzie padać przez te kilka dni, oby...
sylwia_slomc... 19:59, 29 kwi 2020

Monia81 napisał(a)

U nas gradzik przeszedł jak wracałam z pracy, ale drobny i później przez godzinkę drobniutko padało, dobrze, niech sobie sączy też deszczyk to i ziemia odpowiednio wchłonie... ja mam nadzieję, że będzie padać przez te kilka dni, oby...

Ja też
Waclaw 20:43, 29 kwi 2020

kasiek napisał(a)
Nie no szczena opada - ale harówa - ale jaki efekt - pieknie wyszło! Super z tymi skarpami, będzie drugi plan, no brawa dla Was wszystkich!

Podzielam Twoje zdanie Kasiu: Szczena opada.
Imponuje mi, że tak całą rodziną
sylwia_slomc... 20:47, 29 kwi 2020

Waclaw napisał(a)

Podzielam Twoje zdanie Kasiu: Szczena opada.
Imponuje mi, że tak całą rodziną

Dziękujemy
daszum 21:54, 29 kwi 2020

Sylwia, dzisiaj długo oglądałam relację z Waszego ogrodu.
Dołączam do chóru - jest pięknie, ale składa się na to wytężona praca całej rodziny. Zazdroszczę, że macie wspólny cel.

Mój syn, który ze mną mieszka jest zupełnie nieogrodowy. Pomaga mi jedynie w sprawach technicznych np. od kilku dni usiłuje usprawnić studnię, w której bardzo obniżył się poziom wody. Mam nadzieję, że uda mu się to zrobić, ponieważ nie mam czym podlewać moich roślinek.