Aguś jeśli się nie sprawdzi to chyba nie będzie innego wyjścia, ale najlepiej by było gdyby nas już nie zalewało, rośliny by się rozrosły złapały ten muł na skarpie korzeniami, byłabym pewniejsza....
Wszystko teraz kwitnie na całego, mam fotek sporo, będę stopniowo pokazywać, ale teraz to z dnia na dzień się dynamicznie ogród zmienia Magnolie w podwórku już przekwitły prawie została nigra jeszcze, ale kwitną wiśnie więc podwórko to biała piana, i zaczynają bzy( lilaki)
Kupuję beczkę na deszczówkę mimo posiadania studni. W poprzednie lata nie byłam w stanie w upały podlać całego ogrodu, bo wody brakiwało. Będę zbierać deszczówkę. Terazn zapowiadają konkretną suszę. Oby się mylili.
Myśmy dach z chaty orynnowali do beczki w warzywniku, a jeśli kiedyś kurnik powstanie to też orynnujemy do beczki. Z dachu domu łapiemy do gara, a z gospody bedę łapała do balii
Sylwuś jesteście niesamowici
powiem Ci ,że to oczko wcześniej było piękne ,ale teraz po zmianach jest jeszcze piękniejsze -podziwiam Was bardzooooo-dajecie mi niesamowitego powera do działania