Sylwia, dzięki za informację o kimono i żylistku.
Dokładnie też tak wolę W weekend posialiśmy trawkę i już jest zielono tak szybko wykiełkowała . Posiałam mieszankę trawy i koniczynką.Ciekawa jestem efektu Sylwia Naparstnice masz piękne u mnie tylko kilka się uchwało może się rozsieje
Ascot jest czerwono buraczkowa. Pilgrim- kremowo cytrynowa. Queen of Sweden - różowa.
No i z tymi zdjęciami u Agatki mam trochę problem, bo ja do końca nie wiem, czy ona chce żeby jej robić. Byłam kilka razy z własnej inicjatywy, ale ona zawsze twierdziła, że nie ma nic ciekawego. Ostatnim razem powiedziałam, że jak będzie chciała, żeby jej zrobić zdjęcia to niech po mnie przyjedzie, albo da znać. Cisza na ten temat, na inne rozmawiamy często.
Rety gdzie by mój poszedł za kwiatkami, nawet jakby złote były, to i tak uważa, że jest ich za dużo. Ogród pięknie Wam dorośleje.
Ślicznie u Ciebie, piwonie piękne..Dorotka Ci dobrze różę napisała to Charles Austin, ta sama którą mam u siebie i też ma piękną ilość pąków Cudo pachnące.
Nadrabiam - uff ale zaległości, ale warto - kwiecia masz zatrzęsienie- łubiny i naparstnice tworzą zjawiskowy duet! Piwonie wspaniałe, w ogóle bardzo kolorowo teraz u Ciebie
Sylwuś nie sposób oczu oderwać od Szmaragdowej. Zachwyca na każdym kroku'