Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina II

Ranczo Szmaragdowa Dolina II

AniazUroczyska 02:36, 20 cze 2020

sylwia_slomczewska napisał(a)

Co to za kwiatki?
Piękne obrazki zapodajesz , każdy można w ramkę oprawić!
Wszystko zachwyca, bodziszki szczególnie mnie urzekają i intrygują. Powiedz mi , jak długo trzeba czekać na takie dorodne kępy? Zasadziłam w tamtym roku Rozanne, teraz ma to zaledwie kilkanaście cm. U Ciebie rosną w słońcu?
Widzę,że się skusiłaś na peonie. Przydałaby się jakaś relacja instruktażowa z sadzenia Moje jeszcze muszą trochę poczekać.
Katkak 06:48, 20 cze 2020

Kilometr szedł

Przekochany Twój Wojtuś. Mój też by nawet za złotymi nie poszedł. Wspólna pasja to coś pięknego.
Kasiolaaa 07:23, 20 cze 2020

Sylwuś dobrego masz meza fajnie ze macie wzajemną pasje moj emek podobnie chociaz nie az tak jak twoj ale nie jest zle u Ciebie wszystko tak buja i tak dorodne trytoma widac ze na odpowiednim stanowisku bo taka zmasowana dziewucha❤
Gosialuk 07:31, 20 cze 2020

to jeszcze takie

Sylwia co to za roślina na pierwszym zdjęciu?
kasia1 08:15, 20 cze 2020

Te naparstnice są cudowne ... One się same wysiewają?
Sylwuś, oszczędziła Was pogoda?
kasiek 08:45, 20 cze 2020

Właśnie Kasi napisałam, że ciekawe ile z tego za tydzień zostanie

Zostanie , zostanie - masz tyle miejsc do podziwiania że głowa boli ale serce rośnie
Mirka 09:16, 20 cze 2020

Jak nie zetniesz to na pewno samosiew będzie

Nigdy nie cięłam zostawiałam do wiosny a i tak słabo się sieje.
sylwia_slomc... 10:46, 20 cze 2020

AniazUroczyska napisał(a)

Co to za kwiatki?
Piękne obrazki zapodajesz , każdy można w ramkę oprawić!
Wszystko zachwyca, bodziszki szczególnie mnie urzekają i intrygują. Powiedz mi , jak długo trzeba czekać na takie dorodne kępy? Zasadziłam w tamtym roku Rozanne, teraz ma to zaledwie kilkanaście cm. U Ciebie rosną w słońcu?
Widzę,że się skusiłaś na peonie. Przydałaby się jakaś relacja instruktażowa z sadzenia Moje jeszcze muszą trochę poczekać.

Jak nie będzie dziś padało to będę sadzić mogę cyknąć jak, ale nie wiem kiedy wrzucęMoje są szczepione każda inaczej, jedna ma szczepie pod ziemią druga w połowie łodygi, tym samym sadzić będę każdą ciut inaczej Na zdjęciu dzwonki skupione
Co do bodziszka moje z pojedynczej roślinki takie porosły w 4-5 sezonów Bodziszki mają różne wysokości i sposób rozrastania w zależności od odmiany. Ten mi się nie sieje, a żałobny owszem
sylwia_slomc... 10:47, 20 cze 2020

Katkak napisał(a)

Przekochany Twój Wojtuś. Mój też by nawet za złotymi nie poszedł. Wspólna pasja to coś pięknego.
Już tak nie narzekaj widziałam wczorajsza akcję z tujami
sylwia_slomc... 10:48, 20 cze 2020

Kasiolaaa napisał(a)
Sylwuś dobrego masz meza fajnie ze macie wzajemną pasje moj emek podobnie chociaz nie az tak jak twoj ale nie jest zle u Ciebie wszystko tak buja i tak dorodne trytoma widac ze na odpowiednim stanowisku bo taka zmasowana dziewucha❤

Dzisiaj róże i bylinówki i to co sadzone jesienią dostanie gnojóweczki z obornika końskiego taki jest plan, i niech rośnie