Zmienna w sezonie mocno, cieszy, ale to jeszcze nie to co bym tam chciała, pracuję stale nad niąWięcej bylin muszę posiać i posadzić, bo jednoroczne i dwuletnie mi z niej uciekają Przez to, że wiosny takie suche są nie wschodzą nasiona
Tak jest w Małopolsce nie tylko u Ciebie, byłam u mamy, bo mi płakała przez telefon, brat powiedział obciąć, ja pojechałam rarowaći jej podpierać, no nikt nie ma takich róż z sercem hodowanych, o swoim ogrodzie na tą chwilę już zapomniałam
Utuliłam i udało nam się te kotczaty podeprzeć, całe ręce mam zdrapane, ale fetzura jajMM☺️
Parenian zarosła już drabinę i widzę, ze ma ochotę na dęba,...może jak drzewo podrośnie to pozwolę, na razie by go zjadła w jeden sezon
ale teraz widzę, że muszę wleźć na ławkę gałązki pozaplatać, kwitnie w każdym kierunku, z każdej strony i ten zapach
tą mimo wiązania poprzewracało
te dwie posadzone jako miniaturki z dnia babci, a rosną tak nad kolano i kwiat normalnej wielkości, nie miniaturowy
pilgrim zaczyna, jest ogromna w tym roku i ma masę kwiatów jak wichura nie połamie