Sylwia pomyśl o podobnej drabinie opartej jak w Kasi inspiracji. Pasowałoby do ogrodu, bo masz już takie drabiny. Też nie jestem przekonana czy te zazdroski tak powinny wisieć czy nie wyżej jako firanka. Bo w inspirce od Kapiasa bardziej mi jakoś do Ciebie pasuje
Ja mam jeszcze niespodziankę dla Ciebie do domku, tylko teraz nie wiem czy będzie pasowało.
Anda super te drabinki
Sylwia jeśli decupague na patelniach, to donice i wianeczki takie dożynkowe i nie tylko będą dobrze pasowały
....dlaczego nie chcesz mieć kwiatów w donicach pod oknami,
będą już bratki, stokrotki, begonie w sprzedaży dostępne, chłopski charakter bardzo do Was pasuje, tylko proszę szmat nie wieszaj żadnych jak z inspirki w górach.
Drabinę mam nawet przygotowaną, ale chyba z nią nie zdążymy w zasadzie będą dwie drabiny jedna jako półka druga jako pergola pod pnącze, i ta druga wymaga ciut przeróbki, ale do lata może zdażę
Emuś zgodził się je poświęcić
Z zazdrostkami musze popróbować w dzień bo wczoraj to tak po nocy, na szybko robiłam, to jest troszke problem logistyczny bo dwa karnisze nie mieszczą sie na samej góze, a futryna mocno od scian odstaje by można je było na ścianie zamontować, a tak bym wolała.....
Na drzwiami jest nawet większy problem niż przy oknie bo drzwi się muszą otwierać, zobaczę czy sie da