Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina II

Ranczo Szmaragdowa Dolina II

Urszulla 01:47, 20 lut 2019

sylwia_slomczewska napisał(a)

Zmierzały na pole kapuściane

Te białe pupy je zdradzają świetne fotki
Urszulla 01:49, 20 lut 2019

Wszystko o wystroju domku omówione nic dodać ale strój roboczy pomysłowy
BKosimkArt 07:40, 20 lut 2019

O tak u Kapiasów bosko jest...
sylwia_slomc... 08:19, 20 lut 2019

Urszulla napisał(a)

Te białe pupy je zdradzają świetne fotki

Widać je z daleka przez ten biały kolor. Ale zastanawiałam się jak udało im się tego białego nie ubrudzić leżąc w ornym polu???
sylwia_slomc... 08:20, 20 lut 2019

Urszulla napisał(a)
Wszystko o wystroju domku omówione nic dodać ale strój roboczy pomysłowy

Strój roboczy pod wpływem potrzeby powstał, bo katar nie jest mi potrzebny teraz
sylwia_slomc... 08:21, 20 lut 2019

BKosimkArt napisał(a)
O tak u Kapiasów bosko jest...

Ja jestem oczarowana tamtym miejscem właśnie w stylu chłopskim, bliskie memu sercu
Żeby mi się choc namiastke u siebie udało zaaranżować.....
abiko 08:36, 20 lut 2019

Sylwia pomyśl o podobnej drabinie opartej jak w Kasi inspiracji. Pasowałoby do ogrodu, bo masz już takie drabiny. Też nie jestem przekonana czy te zazdroski tak powinny wisieć czy nie wyżej jako firanka. Bo w inspirce od Kapiasa bardziej mi jakoś do Ciebie pasuje

Ja mam jeszcze niespodziankę dla Ciebie do domku, tylko teraz nie wiem czy będzie pasowało.
Anda 08:40, 20 lut 2019

Może takie cuś przed domem?

https://www.garpa.de/images/product/664/normandie-leiterregal-garten-teak-ambientebild_550x550.jpg

albo takie?

https://www.garpa.de/images/product/2347/20_550x550.jpg
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Agania 08:45, 20 lut 2019

Anda super te drabinki
Sylwia jeśli decupague na patelniach, to donice i wianeczki takie dożynkowe i nie tylko będą dobrze pasowały
....dlaczego nie chcesz mieć kwiatów w donicach pod oknami,
będą już bratki, stokrotki, begonie w sprzedaży dostępne, chłopski charakter bardzo do Was pasuje, tylko proszę szmat nie wieszaj żadnych jak z inspirki w górach.

Popatrz tutaj w Zalipiankach można się zakochać i jest bardzo na ludowo
Zalipie
https://www.google.com/search?q=zalipie&tbm=isch&source=univ&client=firefox-b&sa=X&ved=2ahUKEwjTyt7F7MngAhW5AxAIHRrrARUQsAR6BAgEEAE&biw=1920&bih=938
Jeszcze przyszedł mi do głowy niski płotek jakby taka częściowa zagródka
mogłabyś tam właśnie wieszać sobie wiązki z ziołami czy kwiaty na nasionka,
koszyczki itp.
sylwia_slomc... 09:13, 20 lut 2019

abiko napisał(a)
Sylwia pomyśl o podobnej drabinie opartej jak w Kasi inspiracji. Pasowałoby do ogrodu, bo masz już takie drabiny. Też nie jestem przekonana czy te zazdroski tak powinny wisieć czy nie wyżej jako firanka. Bo w inspirce od Kapiasa bardziej mi jakoś do Ciebie pasuje

Ja mam jeszcze niespodziankę dla Ciebie do domku, tylko teraz nie wiem czy będzie pasowało.

Drabinę mam nawet przygotowaną, ale chyba z nią nie zdążymy w zasadzie będą dwie drabiny jedna jako półka druga jako pergola pod pnącze, i ta druga wymaga ciut przeróbki, ale do lata może zdażę
Emuś zgodził się je poświęcić

Z zazdrostkami musze popróbować w dzień bo wczoraj to tak po nocy, na szybko robiłam, to jest troszke problem logistyczny bo dwa karnisze nie mieszczą sie na samej góze, a futryna mocno od scian odstaje by można je było na ścianie zamontować, a tak bym wolała.....
Na drzwiami jest nawet większy problem niż przy oknie bo drzwi się muszą otwierać, zobaczę czy sie da