Na funkcji panoramicznej i przesuwając aparatem od lewej do prawej. Jeszcze muszę obczaić tempo przesuwania, żeby mi czarne nie zostawałoSkleja wtedy kilka zdjęć razem w jedno
Moja chyba nawet nie wie, że tak można, Ona nie jest agresywna, wychowywałam ja na opanowanego psa, ma swoje fanaberie i naleciałości z dzieciństwa u hodowcy, ale tak to raczej jest ok
Widzę, że psina od razu zaakceptowała miejsce na budę i kojec. My jak mieliśmy psa to przed budą mąż zrobił mu szeroki podest z desek. To było jego ulubione miejsce leżakowania.
Twój ogród rośnie dosłownie w oczach. Żal niszczejących mebli w ogrodzie bo na prawdę są śliczne i ładnie wpasowane w ogród.
Nie wiedziałam, że Marcinki się sieją, u mnie rozłogami w ziemi rozrastają się.
Sylwia, u mnie inaczej było. To mój czwarty ogród. Ogrodami zajmuję się od 47 lat, tak aż tyle,..
Byliny i ogród angielski pokochałam w latach 70 i 80 tych i wtedy miałam cudnie i bylinowo i byliny kocham od zawsze
Natomiast w moim 3 ogrodzie (bukszpanowym) trzeba było dostosować się do cienia. Poza tym wtedy zaczęłam jeździć na CHFS i zainspirowałam się ówczesnymi trendami, jakich w Polsce wtedy nie znano, czyli rośliny formowane, kule z bukszpanu, stożki i kule na pniu wymyśliłam sama i lustra też.. Doszłam do ogrodu z topiarów, biało-czarno-zielonego, ale byliny od zawsze były moją miłością, tylko nie mogłam ich uprawiawiać.
Obejrzyj to, a zrozumiesz dlaczego wróciłam do bylin, nie zakochałam się w nich teraz... Kocham je od lat, a wreszcie mam słońce i miejsce do ich sadzenia. Jeden z pierwszych odcinków archiwalnych (2004?), gdy nie było jeszcze internetu.