Kamilka buda będzie mieć podwójne ściany z grubej dechy bo tej z rozebranej stodoły i w środek styropian chyba 4 cm, styropian wczoraj już przyjechał. Będzie miała cieplutko nie ma obaw, oby tylko z tej budy korzystała, moja psica należy do tych co to leje wieje, a one wolą na ziemi leżeć, po deszczu wygląda jak zmokła kura
Nie zgodzę się z Tobą w jednej kwestii. Nie każdej rasie jest dobrze w mieszkaniu z człowiekiem. Są rasy które się w blokowiskach męczą i to bardzo min. Malamuty, samojedy, bernardyny, owczarki, wszystkie harty, beagle itd. Nie znaczy to, że mają mieszkać w budzie, ale to rasy pracujące, One potrzebują ruchu!!! Im nie wystarczy spacerek na smyczy chodniczkami miasta Dla takiego psa dom z ogrodem to minimum, a wiele niestety męczy się w blokach mimo, że śpi na pierzynach Co do całej reszty się z Tobą zgadzam
Jasne Sylwuś całkowicie się z Toba zgadzam, każda rasa ma inne upodobania i ja o tym doskonale wiem bo uwielbiam psy
Heros też zamiast w budzie w deszczu lezał na tarasie
mój owczarek którego teraz mam Nero jest chorym psem nie wiem jak długo bedzie z nami, ma ogród spacerki i wszelkie wygódki. Heros nie lubił leżenia w domu no chyba że jak było gorąco to lubił leżeć w salonie na płytkach
Nero za to uwielbia salonową kanapę i swoje legowisko w domu
na zewnątrz lubi siedzieć tylko wtedy jak ja tam jestem.
Kazdy pies ma inny charakter
Jeśli mogę doradzić, styropianu psy się podobno boją, bo skrzypi czy coś, lepsza jest wełna. Nie rób budy ze styropianem. Witek tak mówi, a jak mówi to wie