Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina II

Ranczo Szmaragdowa Dolina II

sylwia_slomc... 10:49, 22 lut 2019

Pszczelarnia napisał(a)

Czekam na łóżko.

Będzie super!

Oj Ewcia na łóżko to jeszcze chwile poczekamy , na to włlaściwe bo imitacje może wcześniej damy
A właściwe to dopiero jak pod legary podłogowe zrobimy izolację, czego teraz nie zdążyliśmy przed nagraniem, a co docelowo jest konieczne
sylwia_slomc... 10:51, 22 lut 2019

Katkak napisał(a)
U mnie rano też śnieg i wiatr a teraz słonko. Niech i do Was dotrze

Bardzo mi słonko na jutro potrzebne i ciepełko.
Dach i tylna ścianę chcemy pomalować i ławki ze stolikiem co przy domku stoją i kamienia dowozić, a znowu się zrobi błoto jak nie podeschnie....chcłopaków mam tylkow soboty, w tygodniu sama działam, a eM wieczorkiem tylko na godzinkę dwie.
sylwia_slomc... 10:51, 22 lut 2019

koliber napisał(a)
Domek uroczy

Dzięki Nam się coraz bardziej podoba
sylwia_slomc... 10:55, 22 lut 2019

Anitka napisał(a)

Wiesz, że by chętnie wpadała częściej, ale tak zabiegana jestem ostatnio, że ledwo swój wątek obsługuje.

Na szybko sprawozdanie z dzisiejszych łowów, bo w robocie jestem. Pojechałam prosto z giełdy.

Kupiłam bratki W trzech kolorach, choć wszyscy sprzedają takie wielopaki w jednym kolorze. Nie chcieli się zgodzić na miks kolorów, ale użyłam mocnego argumentu, że będą w Mai w ogrodzie pokazywane I jak się przekonasz to mam donicę pod okienko na bratki. Do miotełki pasuje

Mam też kilka suchych bukiecików I coś jeszcze, ale to niespodzianka

Mogę łóżko wypożyczyć : ) Jak się odrobicie to zrobicie swoje.

Może jutro przed pracą z rana bym podjechała ? Czy jeszcze za wcześnie ?

Sylwia te narzędzie to mi tam za nic nie siedzą. Wiem, że tylko na czas nagrań, ale ni jak tam one pasują. Psują wszystko. Jeszcze o nich pogadamy

Buziaki i zmykam. Biorę się za robotę.

Kochana, a na którą do pracy masz być jutro? My tam z regóły przed 10.00 nie docieramy bo jeszcze trzeba rano zakupy zrobić na niedzielę potem jesteśmy do wieczora już. Chyba, ze byś w niedzielę wolała, ale wiem, że na narty były plany.
Najwyżej pod nasz dom podjedziesz i pojedziemy razem na ogród , a potem z Tobą się wrócę.....dogadamy wieczorem przez telefon co?

Edit co do łóżka to Anitko nic na siłę nie będziemy robić Szkoda tyle roboty bo trzeba by przewozić w tę i spowrotem, niech się ciesza, ze jak na zimę to z tym wszystkim zdążyliśmy na czas. Wiem mnie też te narzędzia tam nie leżą, ale niestety muszą być taki był warunek.
abiko 11:10, 22 lut 2019

Już mi za bratkami tęskno Ja jak wiesz wolę.. białe
Fajnie, że Anita kupiła.. mam jeszcze donice dla ciebie, ale nie wiem czy zechcesz.
Ciekawe czy w marketach już będą te bratki.. nie mam kiedy sprawdzić.

Narzędzia na chwilę.. nie panikujcie
sylwia_slomc... 11:27, 22 lut 2019

Rozejrzę się dziś w markecie to dam znać gdyby były Obie jesteście przekochane dziewczyny
sierotka 14:55, 22 lut 2019

Witaj Sylwia juz kupujecie bratki6?
sylwia_slomc... 15:52, 22 lut 2019

Anitka mi dzisiaj kupiła, ale do początku marca przetrzymam je w warsztacie dopiero posadzę u nas jeszcze nie ma
sierotka 16:19, 22 lut 2019

Sylwuś tez lubię bratki jak kiedyś przed laty rosły na innej działce i o nie dbałam bardzo kwitly do mrozow
Rumianka 20:39, 22 lut 2019

Ależ piękniście zrobiło się w domeczku...Nie dziwię się, że nie chce Ci się wracać do domu... Bardzo pomysłowo z rozwieszoną firanką na ścianie, tym bardziej, że firanka jest wyjątkowo urocza...i pasuje do tego miejsca...