Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina II

Ranczo Szmaragdowa Dolina II

dana1s 07:24, 22 lut 2019

Sylwuś siedzę u Ciebie w domku i podziwiam Twoją konsekwencję, świetne dodatki skompletowałaś i ładnie je ze sobą zestawiłaś. Masz swój styl i tego się trzymaj, intuicja Cię nie zawodzi
Jak domek spatynuje, wszystko nabierze dodatkowo charakteru polskiej wsi, cudo!!
Magleska 08:09, 22 lut 2019

Tych narzędzi F...... zazdraszczam .....mam łopatę ,widły i sekator .....jak narazie nie do zdarcia

Przejrzałam sobie jeszcze raz fotki z domku ,bo wczoraj na telefonie w pracy gapilam .....jest super....klimat taki jak pasuje do Twojego ogrodu............ sielsko anielsko .....

dobrze ,ze napisałaś ,ze te narzędzia tam chwilowo .....bo jedynie one mi tam nie pasują ,pomimo ,ze same w sobie są świetne .....
A jak jeszcze roślinność wokół domku się zazieleni ,kwiatuchy dojdą ,to dopiero będziemy tu piać z zachwytu

Urszulla 08:42, 22 lut 2019

sylwia_slomczewska napisał(a)

Tym obrazkom pomalowałabym ramki na czerwono
Urszulla 08:56, 22 lut 2019

Świetny decupage na tych patelniach

I jeszcze zastanawiam się czy półeczkę nie przemalować - tam gdzie szare to czerwone a biel na taki spatynowany szary z przecierkami. Przez te dodatki co powiesiłas czerwień mi się wpasowała w drobiazgach bo ożywia wnętrze. Ale może lepiej nie za dużo.
Z ludowych klimatów zawsze mi się kojarzą te pisanki czarne z malowanymi kolorowymi wzorami. Koronki zawsze pasują.
Ten wianek na zewnątrz też możesz ubrać w czerwone detaliki wiszące i wianek z różami dostaniesz- też będzie pasował.

Macham, działaj bo czas szybko leci
sylwia_slomc... 09:24, 22 lut 2019

BKosimkArt napisał(a)
Ale fajny domek, taki sielski... a takie grafiki na płótnie miała mija babcia kiedyś, że ja tego nie wzięłam od niej... wujek jak przejął dom to pewnie wyrzucił...
Ja swego czasu od sąsiadów dostałam i leżały, aż się doczekały
sylwia_slomc... 09:26, 22 lut 2019

Katkak napisał(a)
Uroczo, sielsko i anielsko. Czekam aż pozostałe mebelki wjadą do środka.
Pogoda mi trochę plany pokrzyżowała, zimno i sypnęło śniegiem, dziś podłogi nie da się malować a to ona jest kluczowa by można było meble wnosić
Milka 09:27, 22 lut 2019

Pędzisz, jak rakieta szkoda, że ja już takich zrywów nie mam
sylwia_slomc... 09:30, 22 lut 2019

dana1s napisał(a)
Sylwuś siedzę u Ciebie w domku i podziwiam Twoją konsekwencję, świetne dodatki skompletowałaś i ładnie je ze sobą zestawiłaś. Masz swój styl i tego się trzymaj, intuicja Cię nie zawodzi
Jak domek spatynuje, wszystko nabierze dodatkowo charakteru polskiej wsi, cudo!!

Mam Danusiu nadzieję, że szybko spatynuje
Myślę o chodniczku do domku i ciut zagwozdkę mam by te wzory kwiatowe, koronki i różyczki z czymś połączyć sensownie. Najłatwiej było by dostać taki robiony ze szmatek, ale czy paski będą do tego pasowały....nie wiem....
Do domku jeszcze jedzie zielona kołyska malowana w kwiatowe łowickie wzory.....a nie chcę uczucia jarmarków
mikina34 09:31, 22 lut 2019

Sylwuś, podglądam i pozdrawiam cieplutko Jak się Magda posunie to ja też się na nocowanie piszę
sylwia_slomc... 09:32, 22 lut 2019

Magleska napisał(a)
Tych narzędzi F...... zazdraszczam .....mam łopatę ,widły i sekator .....jak narazie nie do zdarcia

Przejrzałam sobie jeszcze raz fotki z domku ,bo wczoraj na telefonie w pracy gapilam .....jest super....klimat taki jak pasuje do Twojego ogrodu............ sielsko anielsko .....

dobrze ,ze napisałaś ,ze te narzędzia tam chwilowo .....bo jedynie one mi tam nie pasują ,pomimo ,ze same w sobie są świetne .....
A jak jeszcze roślinność wokół domku się zazieleni ,kwiatuchy dojdą ,to dopiero będziemy tu piać z zachwytu

Madzia jeszcze nie użyte ani raz, najpierw muszą do kamery wystąpić
Taką łopatę miał mój dalszy sąsiad, dostał w prezencie na urodziny i jak mi nomen omen trzcinnika swojego chciał rozsadzić to ją na nim złamał
Więc nie takie nie do zdarcia

Głupio mi potem było bo udało mu się tylko dwie gałązeczki odciąć z lichym korzonkiem i to się jeszcze mi nie przyjęły