Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina II

Ranczo Szmaragdowa Dolina II

sylwia_slomc... 19:33, 10 gru 2020

w miejscu tych tui będzie woliera, za szerokie mimo mocnego cięcia porosły, a sadziliśmy z odzysku od znajomych, miały być niskie i krępe
u nas szaleją....od samego dołu są wielopniowe i to jest pewnie przyczyna.
sylwia_slomc... 19:35, 10 gru 2020

i ostatnia
Gosialuk 23:06, 10 gru 2020

Pięknie i nastrojowo, u nas tak nie pomalowało, zapowiadają delikatny mrozik, więc kto wie może też się doczekam takich widoków; O planach ptasich poczytałam - nie będziecie się nudzić;
Piszę ze starego laptopa, tu kropka nie działa, więc zastępuję średnikiem Nie chce mi się podpinać klawiatury;

Rumianka 23:06, 10 gru 2020

Ilekroć patrzę na foty obejmujące szerokie kadry ogrodu, nie mogę wyjść z podziwu, że to wszystko tak szybko urosło, ciągle mam w pamięci ten plan ogrodu zajmujący kilka kartek...ogrodu, który ciągnął się bez końca i wówczas trudno było sobie wyobrazić, jak będzie wyglądał jako "dorosły"...Patrząc na to z perspektywy czasu, to jeszcze dorosły nie jest, bo po prostu "małolat', ale cóż z tego skoro wygląda na "dorosłego ogroda" ... Ile pracy w niego włożyliście, to tylko Wy wiecie najlepiej, ale warto było, bo efekt WOW...
sylwia_slomc... 23:25, 10 gru 2020

Gosialuk napisał(a)
Pięknie i nastrojowo, u nas tak nie pomalowało, zapowiadają delikatny mrozik, więc kto wie może też się doczekam takich widoków; O planach ptasich poczytałam - nie będziecie się nudzić;
Piszę ze starego laptopa, tu kropka nie działa, więc zastępuję średnikiem Nie chce mi się podpinać klawiatury;

Zobaczymy co ta pogoda przyniesie Nam chyba sobotnie plany skasowało bo Emusia kręgosłup znów siecze i chyba koszenia łąki nie będzie o ile syn nie skosi( jak pójdzie do pracy to nie skosi).....życie....
sylwia_slomc... 23:28, 10 gru 2020

Rumianka napisał(a)
Ilekroć patrzę na foty obejmujące szerokie kadry ogrodu, nie mogę wyjść z podziwu, że to wszystko tak szybko urosło, ciągle mam w pamięci ten plan ogrodu zajmujący kilka kartek...ogrodu, który ciągnął się bez końca i wówczas trudno było sobie wyobrazić, jak będzie wyglądał jako "dorosły"...Patrząc na to z perspektywy czasu, to jeszcze dorosły nie jest, bo po prostu "małolat', ale cóż z tego skoro wygląda na "dorosłego ogroda" ... Ile pracy w niego włożyliście, to tylko Wy wiecie najlepiej, ale warto było, bo efekt WOW...

Mam ten plan w szufladzie....może kiedyś oprawię i powieszę w tamtym domu na ścianie na pamiątkęKto wie....
Rumianka 23:33, 10 gru 2020

sylwia_slomczewska napisał(a)

Mam ten plan w szufladzie....może kiedyś oprawię i powieszę w tamtym domu na ścianie na pamiątkęKto wie....

Sylwia, koniecznie opraw w ramkę i na ścianę...
sylwia_slomc... 10:33, 11 gru 2020

Elisko taki mam plan
Waclaw 16:04, 11 gru 2020

U Was biało. U mnie tylko troszeczkę. Wolałbym aby jutro pogoda pozwoliła cebule i piwonie sadzić
sylwia_slomc... 16:42, 11 gru 2020

Wacław u nas dzisiaj cały dzień mgła jak białe mleko, choc pewnie teraz już raczej żółto brązowa bo wszyscy w piecach palą.....