Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina II

Ranczo Szmaragdowa Dolina II

sylwia_slomc... 22:59, 02 mar 2019

Gosialuk napisał(a)
Płotek pasuje jak ulał do całości. Z bratkami będzie idealnie.

Ciekawe co powiedzą z programu, na pewno będa mocno zaskoczeni
sylwia_slomc... 23:01, 02 mar 2019

MariuszG napisał(a)
jesteście niemożliwi. Jak od dawna podglądam Wasz wątek, tak nie raz dziwiły mnie Wasze plany,albo wydawało mi się, że niemożliwe będzie osiągnąć pożądany efekt. No i za każdym razem jak pokazujesz owoce Waszej pracy to jestem tak miło zaskoczony i zawsze zachwycony. Robicie tytaniczną robotę . Domek, jego wnętrze i otoczenie jest piękny. Myślę, że w przyszłości zdecydujecie się na mały piecyk . Moi dziadkowie w takim domku mają jeszcze wi-fi . Można już w ogóle nie wychodzić z ogrodu. Pozdrawiam serdecznie, życzę dobrej pogody przynajmniej na początek tygodnia i cieszę się na każdą relację z Waszych prac . No i trzymam kciuki za nagrania

Dzięki Mariusz Emuś się ucieszy, że nie tylko kobitkom się podoba
Magleska 23:03, 02 mar 2019

ja nie mogę z Wami cudoooooownie .....ten płotek dodał kolejnego uroku brawo Wy zachwycam się dalej ........
anpi 23:09, 02 mar 2019

sylwia_slomczewska napisał(a)

Ciekawe co powiedzą z programu, na pewno będa mocno zaskoczeni

Ja nie wiem jak oni zmieszczą w jednym odcinku cały ten Wasz serial
Sylwia dokonaliście czegoś niesamowitego...!!!
No a tego płotku to ja się nie spodziewałam Fajny!
sylwia_slomc... 23:21, 02 mar 2019

Magleska napisał(a)
ja nie mogę z Wami cudoooooownie .....ten płotek dodał kolejnego uroku brawo Wy zachwycam się dalej ........

Madzia bałam się troche czy robiąc to ogrodzenie nie wprowadzimy zbyt duzo elementów na małej przestrzeni, ale wyszło bardzo w klimacie, nam się też podoba bardzo
sylwia_slomc... 23:22, 02 mar 2019

anpi napisał(a)

Ja nie wiem jak oni zmieszczą w jednym odcinku cały ten Wasz serial
Sylwia dokonaliście czegoś niesamowitego...!!!
No a tego płotku to ja się nie spodziewałam Fajny!

Też nie wiem jak to zrobią
Płotek do dzisiaj był niewiadomą bo nie wiedzieliśmy czy co do ceny sie dogadamy, ale udało się
Kasiolaaa 07:17, 03 mar 2019

Sylwus no powiem ci ze te ogrodzenie jest tak oryginalne i tak to spaja calosc ze mucha nie siada do tego tak sielsko anielsko sie zrobilo przypominaja mi sie 90te lata u mojej babci na wsi jak na polach staly snopy bylo pieknie i byl stol pod gruszą z lawami i zesmy jedli babciny bialy ser z chlebem i cukrem posypany
Anitka 08:19, 03 mar 2019

Oj, ale Was sąsiadka uszczęśliwiła. Dobrze, że nie zrobiła tego w sobotę lub w poniedziałek przed nagraniem. A wiesz, że jak zdjęcia zobaczyłam to pomyślałam o twojej babci jako sprawczyni

Cudnie wszystko wyszło. Miejsce rezerwuje do spania. Myślę, że się załapię, bo tu już chętnych wielu

Te drabiny to od tego wozu co mówiłaś?

Niezły przelot marketowy zaliczyłaś, ale łowy udane. Powiedź mi proszę gdzie komosy czekoladowe upolowałaś, bo byłam wczoraj wieczorkiem w trzech i nie widziałam. Ale bratki rzeczywiście się pojawiły.
sylwia_slomc... 08:27, 03 mar 2019

Kasiolaaa napisał(a)
Sylwus no powiem ci ze te ogrodzenie jest tak oryginalne i tak to spaja calosc ze mucha nie siada do tego tak sielsko anielsko sie zrobilo przypominaja mi sie 90te lata u mojej babci na wsi jak na polach staly snopy bylo pieknie i byl stol pod gruszą z lawami i zesmy jedli babciny bialy ser z chlebem i cukrem posypany

Cieszę się, że takie wspomnienia wywołuje bo nasza chatka stoi na przeciwko mini saduJak zakwitna jabłonki i wiśnie będzie cudnie
sylwia_slomc... 08:33, 03 mar 2019

Anitka napisał(a)
Oj, ale Was sąsiadka uszczęśliwiła. Dobrze, że nie zrobiła tego w sobotę lub w poniedziałek przed nagraniem. A wiesz, że jak zdjęcia zobaczyłam to pomyślałam o twojej babci jako sprawczyni

Cudnie wszystko wyszło. Miejsce rezerwuje do spania. Myślę, że się załapię, bo tu już chętnych wielu

Te drabiny to od tego wozu co mówiłaś?

Niezły przelot marketowy zaliczyłaś, ale łowy udane. Powiedź mi proszę gdzie komosy czekoladowe upolowałaś, bo byłam wczoraj wieczorkiem w trzech i nie widziałam. Ale bratki rzeczywiście się pojawiły.

Anitko no to jak Tak piszesz to uff bo troszkę sie bałam, że powiesz przekombinowałaś
Tak drabiny to te od wozu co mówiłam musieliśmy je przecinać bo za długie były i nie byłoby wejścia wcale, ale nic się nie zmarnowało. Nadgryzione zębem czasu zwłaszcza szczeble, ale już polakierowane tym samym co domek, a po nagraniu jeszcze newralgiczne miejsca tym na kornika musze zapuścić i te dieżki też, dlatego nie dałam bliżej domku z obawy.

Na priv podsyłam namiar na kosmos bo byś mogła nie upolować gdybym tu dała