Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina II

Ranczo Szmaragdowa Dolina II

sylwia_slomc... 19:53, 01 mar 2019

Urszulla napisał(a)

To dałaś czadu jest super i pod oknami te wiklinowe donice świetne. Po prostu wszystko się wpasowało

Ula jutro planujemy przymiarki do łóżka zrobic jak to będzie kiedys wygladało, dopiero wtedy okaże się czy mi to wszystko razem zagra jak orkiestra
zobaczymy, ale mam nadzieję uda się fajnie połączyć
Rumianka 19:55, 01 mar 2019

Uda się uda połączyć...
ElzbietaFranka 20:04, 01 mar 2019

A ta kolyska dla kogo? Masz zamiar sie tam polozyc w razienie niedomagan.

Dobrze, ze doszlo siej i niech rosnie dobrze.
Tez bylam dziesiaj w tych samych marketach. Pelny wypas jest wszystko czego dusza zaprafnie. Lilii od groma jak ktos je kocha to ma duzy wybor. Nie oplaca sie nic zamawiac w necie ceny prawie takie same, jest mozliwosc zobaczenia co sie kupuje.
Kupilam pelna siatke bylin. Schowalam na balkonie niech czekaja na czas wywozu pokryjomu.

Pozdrawiam

sylwia_slomc... 20:11, 01 mar 2019

Rumianka napisał(a)
Uda się uda połączyć...

Oby
Gardenarium 20:12, 01 mar 2019

Aleście się szybko urządzili Kołyska ma super kolor i te malunki (czy to łowickie?) z Jakiego rejonu pochodzi? Jest wyjątkowa.

Instagram Ogrodowiska
sylwia_slomc... 20:15, 01 mar 2019

ElzbietaFranka napisał(a)

A ta kolyska dla kogo? Masz zamiar sie tam polozyc w razienie niedomagan.

Dobrze, ze doszlo siej i niech rosnie dobrze.
Tez bylam dziesiaj w tych samych marketach. Pelny wypas jest wszystko czego dusza zaprafnie. Lilii od groma jak ktos je kocha to ma duzy wybor. Nie oplaca sie nic zamawiac w necie ceny prawie takie same, jest mozliwosc zobaczenia co sie kupuje.
Kupilam pelna siatke bylin. Schowalam na balkonie niech czekaja na czas wywozu pokryjomu.

Pozdrawiam

Tą kołyskę to sobie chyba eMuś parę lat temu przywiózł na wypadek gdyby z wiekiem zdziecinniał Sza bo On to czyta
Prezent chciał mi zrobić i nie poewiem bo bardzo mi się podoba ta kołyska
Będzie kiedys do bujania wnuków

Marzec się zaczął to będę sypać w ziemię wszystko co mam
A część dzisiejszych nabytków muszę zadołowac w doniczkach bo niektóre już idą

Ubawiłaś mnie tym wywożeniem pokryjomu
sylwia_slomc... 20:18, 01 mar 2019

Gardenarium napisał(a)
Aleście się szybko urządzili Kołyska ma super kolor i te malunki (czy to łowickie?) z Jakiego rejonu pochodzi? Jest wyjątkowa.

Danusiu przyjechała do nas z Krakowskiego przedszkola, a skąd trafiła tam nie mam pojęcia, lale się w niej bujały
Trzy takie były i jedna trafiła do nas jak chcieli wyrzucić....zupełnie nie wiem dlaczego, może jakich atestów do zabawy dla dzieci nie było, piernik wie bo urzędnicy wymyślą, a dzieciaki w czym teraz lale bujają i uczą się jak być tatą czy mamą?
Cieszę się, że się podoba, jest świetna
kasiek 21:41, 01 mar 2019

sylwia_slomczewska napisał(a)
W tym Twoim to na zewnątrz jeszcze nic nie ma, tzn. są paki z lawendą, aż mnie zdziwiło. Ale w środku już wybór niezły
Jutro maja jeszcze słomianki dojechać i drabiny, będe modzić dalej, o ile mi się wydadzą odpowiednie

Tylko please by nie padało

Idę jutro na łowy
Wszystko się u mnie zwaliło na jeden termin - we wtorek i kamera i rusza budowa wiaty, wszyscy na kupe będą Za to od wtorku urlop i to jest fajne
sylwia_slomc... 18:44, 02 mar 2019

O kurcze to ciekawie, a czemu tak ekipa przyspieszyła?
greg66 18:49, 02 mar 2019

Witaj Sylwio
Właśnie obejrzeliśmy z żoną Twój kącik do pracy, jest ekstra, już obiecałem żonie, ż ew tym roku też jej zrobię.
Chatka fajna, zrobiliście ją na ludowo a ja bardzo lubię takie klimaty.
A tak ogólnie to już od dawna śledzę Twoje ranczo z wielkim zainteresowaniem i przyjemnością.
Tak trzymaj.
Pozdrawiam