Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina II

Ranczo Szmaragdowa Dolina II

kasiek 19:17, 19 cze 2021

Co za cudowne wsparcie - dziewczyny jesteście niesamowite! Sylwciu, macie swoje dobre Anioły Aż się człowiekowi cieplej na sercu robi
Kibicuje!
sylwia_slomc... 22:07, 19 cze 2021

kasiek napisał(a)
Co za cudowne wsparcie - dziewczyny jesteście niesamowite! Sylwciu, macie swoje dobre Anioły Aż się człowiekowi cieplej na sercu robi
Kibicuje!

I to bardzo dużo Aniołów...nie spodziewałam się.....
Łącznie z nami było nas 12 osób, sporo do przodu robota popchnięta. Dzięki Kasiu
sylwia_slomc... 22:21, 19 cze 2021

Naszym dzisiejszym Aniołom z głębi serca i duszy Dziękujemy!!!

Za okazane wsparcie mentalne, za pomoc w walce z mułem w tych morderczych temperaturach, gdyby nie ten wiaterek nie wiem czy cokolwiek dałoby się zrobić. Za te pokonane kilometry by być z nami, za własne narzędzia, za różne smakołyki( to była dla nas mega niespodzianka) za to, że Jesteście cudownymi ludźmi o złotych sercach. Nie umiem wyrazić tego co czuję teraz co czułam gdy dziękowałam i usłyszałam " Nie ma za co" ( popłakałam się prawie).

Jutro się pewnie wszyscy nie będziemy w stanie ruszyć tak będzie bolało....

Koparkowemu podziękowania osobne( choc pewnie nie przeczyta), za to, że wysiedział w kabinie koparki prawie cały dzień w pełnym słońcu.....to był wyczyn.

Wszystkim Tym, którzy wspierali nas w myślach i sercu też dzięki, wiem, że kilka - kilkanaście takich osób było....
Teraz pozostaje się modlić i trzymać kciuki by pogoda nie wywinęła numeru bo chyba się sama w tym mule zakopię na amen.
AniazUroczyska 23:43, 19 cze 2021

Pracować w taki upał jak dzisiaj , to naprawdę wielki wyczyn , nawet dla młodych i zdrowych. Aż trudno to sobie wyobrazić. Podziwiam!
Juzia 00:33, 20 cze 2021

Brawa dla całej ekipy!
Jak u was było tak gorąco jak u mnie... to jestem pełna podziwu!
jolanka 07:29, 20 cze 2021

Aż i mnie się łezka zakręciła. Trzymałam kciuki bo sama to za daleko.
Sylwia, dziewczyny, chłopaki, w tym wczorajszym słońcu to naprawdę był wyczyn, uffff. Podziwiam wszystkich. Ogród na bank się odwdzięczy.

A ubezpieczyciel to dał plamę, trawnik to nie roślina? W takim razie co? Minerał może?
Martka 09:41, 20 cze 2021

Człowiek się wzrusza czytając takie relacje... Budujące, że forum to nie tylko westchnienia i zachwyty, ale też realne działania w potrzebie
sylwia_slomc... 10:49, 20 cze 2021

AniazUroczyska napisał(a)
Pracować w taki upał jak dzisiaj , to naprawdę wielki wyczyn , nawet dla młodych i zdrowych. Aż trudno to sobie wyobrazić. Podziwiam!

Gdyby nie wiaterek nie dałoby się nawet w cieniu.
sylwia_slomc... 10:53, 20 cze 2021

Juzia napisał(a)
Brawa dla całej ekipy!
Jak u was było tak gorąco jak u mnie... to jestem pełna podziwu!

Żar się z nieba lał, można było tylko w cieniu dzięki ruchowi powietrza inaczej komary by nas zjadły żywcem
sylwia_slomc... 11:00, 20 cze 2021

jolanka napisał(a)
Aż i mnie się łezka zakręciła. Trzymałam kciuki bo sama to za daleko.
Sylwia, dziewczyny, chłopaki, w tym wczorajszym słońcu to naprawdę był wyczyn, uffff. Podziwiam wszystkich. Ogród na bank się odwdzięczy.

A ubezpieczyciel to dał plamę, trawnik to nie roślina? W takim razie co? Minerał może?

Dopiero jak koparka ruszyła przy skrzyniach to okazało się, że w trzy lata podniosło nam teren o 35 cm dlatego coraz szerzej wylewa

Już im samą trawę odpuszczę, ale za zniszczoną glebę i przywracanie terenu będę chciała choć trochę odzyskać....