Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina II

Ranczo Szmaragdowa Dolina II

Agania 23:05, 20 cze 2021

Uff, ale pracy wykonanej , miło z pomocą , macham i wspieram serduchem z całych sił.
Jak tam z odszkodowaniem po stratach, ruszyło coś?
Z ubezbiepeniem jak sobie przypomnę zimą po stłuczce auta to trwało i trwało, najdłużej czekaliśmy na rzeczoznawcę,
i wycenę a jak już nam przyznali kwotę to naprawa poszła szybko czego i Wam serdecznie życzę przy ogrodzie powodzenia
sylwia_slomc... 01:12, 21 cze 2021

Basieksp napisał(a)
Nie wiem co napisać, pozdrowienia dla Wszystkich, ogląda i czyta się to wszystko w milczeniu..

Trzymaj kciuki by teraz jak ten muł ruszony i tyle roboty już zrobione nie przyszła powtórka ... tego się boję najbardziej w tej chwili po tych temperaturach.
sylwia_slomc... 01:14, 21 cze 2021

Roocika napisał(a)
Sylwia, dobrze, że miałaś pomoc, to zawsze lepiej jak się nie jest samym w takim czasie.
Pamiętam jak czytałam o sprzątaniu chaty w ubiegłym roku.
Bardzo Wam współczuję, szkoda, że nie mogę pomóc.
Trzymajcie się dzielnie...

Chata zostaje na sam koniec i oczko.... znowu w tym roku nie zanocowaliśmy ani razu. W maju było za zimno, a jak zrobiło się ciepło to już muł jest...
sylwia_slomc... 01:16, 21 cze 2021

Juzia napisał(a)
Jeju.... człowiek nie zdawał sobie sprawy jak dużo tego wam naniosło...
Aż nie wierzę oczom.

Juzia jeszcze nie dokopaliśmy się do gruntu rodzimego, bo już się nie dało, drzewa maja korzenie bo puściły w wyższe warstwy przez te trzy lata i baliśmy się im naruszyć.
sylwia_slomc... 01:21, 21 cze 2021

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Mój Boże Sylwuś.Zaglądam po przerwie a tu taka katastrofa znowu. To jest nieprawdopodobne że i grad i zalanie. Brak słów i żal niesamowity tych cudnych widoków. Jedno jest niesamowicie budujące że pomoc ruszyła bezinteresowna. To cud że istnieją tak WSPANIALI LUDZIE. Tulę mocno i dziękuję że zajrzałaś do mnie pomimo braku czasu i zmęczenia. Cuda jednak się zdarzają i u Was będzie niedługo na powrót pięknie

Gosiu zaglądam do zaprzyjaźnionych wątków, mało piszę bo i nastrój kiepski i zmęczenie daje o sobie znać, dzisiaj po wczorajszym dniu nie mogę chodzić stopy tak bolą, a ten upał nie pomaga. Tu walka z mułem, a na górze podlewać trzeba.
Bez Wspaniałych Ludzi pewnie nawet byśmy wczoraj nie zaczęli nic więcej niż to co zrobiła koparka, bardzo Wszystkim jesteśmy wdzięczni.
sylwia_slomc... 01:22, 21 cze 2021

kasiek napisał(a)

Szok ile tego się nazbierało! Zostawiam pełen podziw dla Was wszystkich - nie ma jak zgrany team

35 cm na całej powierzchni aż do warzywnika
sylwia_slomc... 01:24, 21 cze 2021

Agania napisał(a)
Uff, ale pracy wykonanej , miło z pomocą , macham i wspieram serduchem z całych sił.
Jak tam z odszkodowaniem po stratach, ruszyło coś?
Z ubezbiepeniem jak sobie przypomnę zimą po stłuczce auta to trwało i trwało, najdłużej czekaliśmy na rzeczoznawcę,
i wycenę a jak już nam przyznali kwotę to naprawa poszła szybko czego i Wam serdecznie życzę przy ogrodzie powodzenia

Agatka do 30 musimy czekać dopiero wtedy będą szacować Świadków jakby co mamy wieluuuu.
Liczę, że nie będą konieczni. Zdjęcia robiłam bardziej z myślą o ubezpieczycielu.
Waclaw 09:50, 21 cze 2021

Zwały zebranego mułu pokazują ile tego rzeczywiście jest. Szacunek dla pomagających.
sylwia_slomc... 10:40, 21 cze 2021

Waclaw napisał(a)
Zwały zebranego mułu pokazują ile tego rzeczywiście jest. Szacunek dla pomagających.

Ta ilość jest przerażająca
antracyt 11:12, 21 cze 2021

Sylwio, zaglądam regularnie i myślami jestem z Wami.
Róża od Ciebie zakwitła i już potroiła swoje rozmiary. Jest twarda jak Wy