Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina II

Ranczo Szmaragdowa Dolina II

sylwia_slomc... 11:10, 01 sty 2023

Rumianka napisał(a)
Z wielką radością oglądałam dzisiaj Rok w ogrodzie Extra z Waszym udziałem. Jak miło, że mogłam usłyszeć Wasze głosy, bo tu na O tylko piszemy. Ogród z lotu ptaka wydaje się jeszcze większy, macie co robić w nim. Wasze buzie uśmiechnięte i pełne optymizmu i tak trzymać. Dużo zdrowia i wszelkich wspaniałości na cały Nowy Rok.

Dzięki
Ja bym wybrała wtedy inne kadry do nagrywania, ale program rządzi się swoimi prawami
Podobają mi się ujęcia z góry z drona, bo rzadko ma się okazję z tej perspektywy oglądać własny ogród Przynajmniej stało się dla nas jasne czemu okoliczne loty widokowe odbywają się częściowo nad naszym ogrodem co bardzo mnie złości, bo czuję się odzierana z prywatności, a nie bardzo mam na to wpływ. Jedyna nadzieja, że jak drzewom urosną korony to zasłonią widok na nas
sylwia_slomc... 11:11, 01 sty 2023

Rojodziejowa napisał(a)
Ha! Już widziałam! jeszcze na tym vod muszę poszperać za innymi filmikami. Nie mamy takiego wątku z linkami do programów z O?

Kiedyś coś chyba było, ale czy aktualizowane to nie wiem.
sylwia_slomc... 11:11, 01 sty 2023

Szymka napisał(a)
Oglądam właśnie powtórkę 'Rok w ogrodzie Extra ' bo zaspałam Jestem pod wrażeniem.

Bardzo nam miło
sylwia_slomc... 11:12, 01 sty 2023

Alija napisał(a)
Udało mi się włączyć telewizor we właściwym momencie. Taka miła niespodzianka w sylwestrowy poranek. Super
Pozdrawiam serdecznie, życzę wspaniałego Sylwestra i wszystkiego co najlepsze i najpiękniejsze w Nowym Roku.

Moment na emisję wybrali nam fajny, takie filmowe podsumowanie na koniec sezonu.
sylwia_slomc... 11:13, 01 sty 2023

Urszulla napisał(a)
Czy można gdzieś pooglądać z opóźnieniem?

Ula na Vod.pl ma być, ale nie wiem czy już jest.
sylwia_slomc... 11:13, 01 sty 2023

Basieksp napisał(a)
Pięknego, udanego sezonu ogrodowego w Nowym Roku życzę

Dziękujemy bardzo i wzajemnie
sylwia_slomc... 11:14, 01 sty 2023

Kordina napisał(a)

https://www.ogrodowisko.pl/watek/11584-filmy-wywiady-z-uczestnikami-forum-ogrodowisko?page=1#post_0

a założyłam taki wątek, bo sama nieraz szukałam w gąszczu

O widzisz, fajnie, przyda się taki watekJuż sporo ogrodów z forum doczekało się swoich emisji
sylwia_slomc... 11:15, 01 sty 2023

basia3012 napisał(a)
Sylwio, pracy miałaś i masz moc. Chyba masz rzeczywiście jakąś nadziemską moc.
Na nadchodzący rok życzę Ci Sylwio zdrowia i siły do realizacji marzeń. Oby nowy rok był lepszy od minionego i przyniósł nam spokój na świecie.

Oby Basiu, dziękujemy i wzajemnie wszystkiego dobrego
Basieksp 11:43, 01 sty 2023

No był taki moment, że było strasznie sucho, u nas też był taki moment, że w lecie myślałam, że to już koniec sezonu, bo wszystko schło, ale i tak fajnie się Wasz ogród oglądało, tym bardziej, że pamiętam odcinek z Mai w ogrodzie, wtedy Wasz ogród był młodziutki, widać kolosalną różnicę może warto sobie ten stary odcinek odszukać i obejrzeć jeden i drugi
sylwia_slomc... 12:09, 01 sty 2023

Basieksp napisał(a)
No był taki moment, że było strasznie sucho, u nas też był taki moment, że w lecie myślałam, że to już koniec sezonu, bo wszystko schło, ale i tak fajnie się Wasz ogród oglądało, tym bardziej, że pamiętam odcinek z Mai w ogrodzie, wtedy Wasz ogród był młodziutki, widać kolosalną różnicę może warto sobie ten stary odcinek odszukać i obejrzeć jeden i drugi

Kilka lat dla roślin to duuuużo, a jeszcze tyle się przez ten czas w ogrodzie wydarzyło i zmieniło...