Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina II

Ranczo Szmaragdowa Dolina II

sylwia_slomc... 17:53, 29 gru 2022

Urszulla napisał(a)
Sylwia, ogrom pracy i najdłuższe podsumowanie jakie widziałam oby w Nowym Roku udało się Wam kolejne plany zrealizować

Ula pomyśl jakie by było długie gdybym fotki do niego szukałaI pewnie by mi się po drodze nie jedno przypomniało jeszcze

Np zapomniałam napisać, że były też chwile radosne gdy odwiedzali nas ogrodowi gościeKilka osób było u nas pierwszy raz w tym sezonie
Basieksp 18:13, 29 gru 2022

Fajne podsumowanie dużo prac zrobiliście, najbardziej to podziwiam prace remontowe, tym bardziej, że wszystko sami robicie nie wiem jakie macie plany, ale życzę Wam byście w Nowym Roku mogli zamieszkać w tym remontwanym domu trzymam kciuki
sylwia_slomc... 18:18, 29 gru 2022

Basieksp napisał(a)
Fajne podsumowanie dużo prac zrobiliście, najbardziej to podziwiam prace remontowe, tym bardziej, że wszystko sami robicie nie wiem jakie macie plany, ale życzę Wam byście w Nowym Roku mogli zamieszkać w tym remontwanym domu trzymam kciuki

Oj Kochana z tym zamieszkaniem to jeszcze pewnie przynajmniej ze trzy, cztery lataTrzeba dobudować część w której będzie kotłownia i łazienka
Martka 19:01, 29 gru 2022

Sylwia, piękne podsumowanie, tempo i zakres prac ogromny, bardzo gratuluję i życzę sił i zdrowia, niech niepogoda trzyma się z dala od Waszego ogrodu!
Alija 20:25, 29 gru 2022

Sylwia, wspaniałe podsumowanie mijającego roku, ogrom pracy i ogrom walki z przeciwnościami losu,
podziwiam Waszą pracowitość, wytrwałość w dążeniu do celu, ale i poczucie humoru oraz pozytywne
podejście do życia.
Życzę Wam na nadchodzący rok dużo zdrowia i odpowiedniej pogody, takiej żeby i słoneczka i deszczyku było tak w sam raz, bez niemiłych niespodzianek.
Zimowe zdjęcia przepiękne, szkoda tylko, że ten śnieg był mokry i ciężki. U nas też trochę strat, połamane gałęzie, krzewy
i zniszczona pozioma rynna akurat nad wejściem do domu.
Pozdrawiam serdecznie.
sylwia_slomc... 21:13, 29 gru 2022

Martka napisał(a)
Sylwia, piękne podsumowanie, tempo i zakres prac ogromny, bardzo gratuluję i życzę sił i zdrowia, niech niepogoda trzyma się z dala od Waszego ogrodu!

Dzięki
sylwia_slomc... 21:16, 29 gru 2022

Alija napisał(a)
Sylwia, wspaniałe podsumowanie mijającego roku, ogrom pracy i ogrom walki z przeciwnościami losu,
podziwiam Waszą pracowitość, wytrwałość w dążeniu do celu, ale i poczucie humoru oraz pozytywne
podejście do życia.
Życzę Wam na nadchodzący rok dużo zdrowia i odpowiedniej pogody, takiej żeby i słoneczka i deszczyku było tak w sam raz, bez niemiłych niespodzianek.
Zimowe zdjęcia przepiękne, szkoda tylko, że ten śnieg był mokry i ciężki. U nas też trochę strat, połamane gałęzie, krzewy
i zniszczona pozioma rynna akurat nad wejściem do domu.
Pozdrawiam serdecznie.

Dziękuję Alicjo No szkoda, że był mokry, przykro mi, że u Ciebie też narobiło strat. Nam rynnę oberwało na budynku gospodarczym.
Rumianka 21:49, 29 gru 2022

Jak zawsze jestem pod OGROMNYM wrażeniem wykonanych prac, pomimo tak wielu niedogodności pogodowych...Ale karta kiedyś musi się odwrócić i spotka Was samo dobro, czego życzę z całego serca...
Magara 00:21, 30 gru 2022

Trzymam porządne kciuki za Wasze cele i marzenia Będzie dobrze
Kordina 01:12, 30 gru 2022

Sylwio wspieram Was serdecznościowo, pracusie wybitne jesteście i wszystko się Wam uda, koniec kropka