Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina II

Ranczo Szmaragdowa Dolina II

Dragonka 19:18, 02 kwi 2019

Sylwuś, oczekiwałam z zapartym tchem, a kończyłam z ogromnym 'bananem' na twarzy, micha mi się śmiała do Ciebie ale mam jedno małe, 'ale'... za krótko!

Jak biegły napisy końcowe, to musiałam spojrzeć na zegar czy to aby na pewno koniec i to było moje jedyne rozczarowanie. A kiedy będzie część druga? Bo widzowie się dopraszają!

Pięknie jest u Was, i ta perspektywa całości tak naprawdę unaoczniła mi jaką Wy ogromną pracę wykonaliście! Tytani pracy, chylę czoło, przekaż Rodzince, że biję czołem normalnie pokłony w podziwie Brawo Wy!

Niesamowicie wygląda Twój ogród, to właśnie mi się podoba w nim najbardziej, że taki naturalnie piękny jest, zachwyca mnogością barw. Po Twoim odcinku mam nadzieję, że moje posiane w pojemniczku ostróżki jednak przetrwają- na razie się bujnęły, gęste są, może coś z nich będzie a jak nie spróbuję jak Ty, sypnąć do gruntu .
sylwia_slomc... 20:16, 02 kwi 2019

effka napisał(a)
Co ja widzę, na fejsie mam polubiona Maję i patrze a tu znajomy podglądany ogród i tak skojarzyłam, że to chyba Twój Będę oglądać!!!
Gratuluję

Ano nasz ogródMiłego spaceru z Mają
sylwia_slomc... 20:17, 02 kwi 2019

Waclaw napisał(a)

Ale fajny wpis!

Prawda
sylwia_slomc... 20:28, 02 kwi 2019

Dragonka napisał(a)
Sylwuś, oczekiwałam z zapartym tchem, a kończyłam z ogromnym 'bananem' na twarzy, micha mi się śmiała do Ciebie ale mam jedno małe, 'ale'... za krótko!

Jak biegły napisy końcowe, to musiałam spojrzeć na zegar czy to aby na pewno koniec i to było moje jedyne rozczarowanie. A kiedy będzie część druga? Bo widzowie się dopraszają!

Pięknie jest u Was, i ta perspektywa całości tak naprawdę unaoczniła mi jaką Wy ogromną pracę wykonaliście! Tytani pracy, chylę czoło, przekaż Rodzince, że biję czołem normalnie pokłony w podziwie Brawo Wy!

Niesamowicie wygląda Twój ogród, to właśnie mi się podoba w nim najbardziej, że taki naturalnie piękny jest, zachwyca mnogością barw. Po Twoim odcinku mam nadzieję, że moje posiane w pojemniczku ostróżki jednak przetrwają- na razie się bujnęły, gęste są, może coś z nich będzie a jak nie spróbuję jak Ty, sypnąć do gruntu .

Rodzince przeczytałam calutki Twój wpis
Pracy nam nie brakuje, ale satysfakcję przynosi i myśli koi
Bardzo dziekujemy
Gabriela 21:01, 02 kwi 2019

Pięknie, świetnie wypadł ogród i Wy oboje, brawo.
sylwia_slomc... 21:06, 02 kwi 2019

Gabriela napisał(a)
Pięknie, świetnie wypadł ogród i Wy oboje, brawo.

Dziękuję Gabrysiu Masz porównanie bo widziałaś w realu, ale trochę się od tego czasu zmieniło
Basilikum 21:21, 02 kwi 2019

wspanialy odcinek, bo wspaniali Wy ogdnelam z zapartym tchem wczoraj jeszcze ale juz pisac nie mialam sil bardzo mi sie podobalo, super wypadlas i ogrod tez, no ale ogrod super wypadl dzieki Wam
GorAna 21:35, 02 kwi 2019

Sylwio dopiero dzisiaj obejrzałam Maję w necie.
Bardzo gratuluję odcinka!
Szczerze podziwiam Wasz zapał i ogrom pracy jaką wykonaliście!...to taka pozytywistyczna praca od podstaw....ale jaaakie efekty!
Pozdrawiam
sylwia_slomc... 21:39, 02 kwi 2019

Basilikum napisał(a)
wspanialy odcinek, bo wspaniali Wy ogdnelam z zapartym tchem wczoraj jeszcze ale juz pisac nie mialam sil bardzo mi sie podobalo, super wypadlas i ogrod tez, no ale ogrod super wypadl dzieki Wam

Wielkie dzięki
sylwia_slomc... 21:42, 02 kwi 2019

GorAna napisał(a)
Sylwio dopiero dzisiaj obejrzałam Maję w necie.
Bardzo gratuluję odcinka!
Szczerze podziwiam Wasz zapał i ogrom pracy jaką wykonaliście!...to taka pozytywistyczna praca od podstaw....ale jaaakie efekty!
Pozdrawiam

Praca od podstaw....hmmmmm ........wiele w tych słowach zawarłaś z tego co było na początku powstawania naszego ogroduDziekujemy