Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina II

Ranczo Szmaragdowa Dolina II

Muszelka 17:50, 01 kwi 2019

Sylwio, wróciłam z pracy i gotuję obiad?
Nie.
Oglądam Maję ze "Wstążką"
Obejrzałam "Wstążkę" i gotuję obiad?
Nie.
Piszę do Ciebie

GRATULUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aurelllia 18:48, 01 kwi 2019

Obejrzałam obejrzałam obejrzałam Ogrom pracy i wysiłku włożonego !!!
Jesteście niesamowici A odcinek oczywiście, że za krótki Powinni co najmniej dwa nakręcić
Gruszka_na_w... 19:44, 01 kwi 2019

Obejrzałam całość. Jestem pod wrażeniem Twojej naturalności. Masz głos idealny dla dźwiękowca- niski, spokojny i ciepły w barwie. Kamera Cię w ogóle nie peszyła. Ogród też prezentował się znakomicie. Bogactwo roślin, kolorów i żyjątek. Ten program to zapewne będzie dla Was piękna pamiątka wspólnych działań, które dały zachwycający efekt. Brawo!
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
deszczowymaj 20:03, 01 kwi 2019

Sylwuś wczoraj nic nie pisałam ,bo wiedziałam że będzie tu prawdziwe zatrzęsienie

Obejrzałam ..Wy i Ogród wypadliście wspaniale,ujęcia z drona cudowne (nawet nie wiedziałam,że masz taki falujący układ rabat ) Sylwia odważna babka z Ciebie..żadnej tremy a głos masz iście radiowy
Dorota123 20:08, 01 kwi 2019

Świetny odcinek, łany naparstnic robią wrażenie. Też je mam, ale oczywiście w mniejszej ilości. Piękne zwieńczenie Waszej ciężkiej pracy. Wyobraź sobie ten ogród za 10 lat, ja oczami wyobraźni już to widzę.
Waclaw 20:28, 01 kwi 2019

oglądałem i ja.
Najbardziej podobały mi się ujęcia z drona.
Ogród znam więc z wielką przyjemnością oglądałem miejsca które pamiętam a także poznawałem to co przybyło.
Sylwia, wspaniała pamiątka na przyszłość.
Ogród oczywiście wspaniały. Widać ogrom pracy.
kasiek 20:30, 01 kwi 2019

Nareszcie zobaczyłam i od razu napisze - fenomenalny pokaz!
Jesteś tak naturalna i bardzo ciepła, że słucha się Ciebie niemal z zapartym tchem... Ogród pokazany przepięknie - te ujęcia z nad kwiatów, rzeka, coś magicznego. Liść z betonu - genialny a wykonawca pełen profesjonalizm i skupienie. Przeżyłam 20 minut magi, wracam jak z zaczarowanej krainy - i to nie tylko dzięki ujęciom ale całemu beztroskiemu i swobodnemu klimatowi jaki towarzyszył temu pokazowi.
Gratulacje ogromne, jesteście przykładem wzorcowym!
sylwia_slomc... 21:32, 01 kwi 2019

Milka napisał(a)

Tez mam to urządzenie do chwastów, kiepsko się sprawdza, więc u mnie wisi dla ozdoby

Jeszcze nie wypróbowałam
sylwia_slomc... 21:34, 01 kwi 2019

Bogdzia napisał(a)
W końcu mogłam obejrzec. Co powiem? Jestes szalona.Boze ile Wy pracy wykonaliście. Nigdy bym nie uwierzyła że samodzielnie można hektar obsadzic bylinami i zadbac o to. Niby to wiedziałam wczesniej ale obejrzec w całosci to jednak nie to samo. Piękny ogród. Zdjęcia z drona cudne , cudne tez otoczenie, te pola poszatkowane , takie malownicze. Jedyna wada to że audycja za krótka.Twój eMus zasługuje na medal dla najpracowitszego eMa.Brawa dla Was.

Jak zakładaliśmy ogród i trawę siałam to też pomyslałam, że chyba oszaleliśmy
A potem oswoiłam odległości i przestał mnie przerażać
Dziękujemy bardzo bardzo
sylwia_slomc... 21:34, 01 kwi 2019

Rumianka napisał(a)
No i właśnie obejrzałam ponownie Wasz ogród w necie...Zachwyca tak jak zawsze...