Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina II

Ranczo Szmaragdowa Dolina II

sylwia_slomc... 21:36, 01 kwi 2019

makadamia napisał(a)
Dołączam się do zachwytów. Bardzo sympatycznie wypadliście i Wy, i Wasz ogród.
Po raz kolejny zdumiewam się, jak można taką wielką działkę samodzielnie obrobić. Ten dron musiał strasznie wysoko latać, żeby całość objąć
Dron latał , a krogulec go stale atakował
sylwia_slomc... 22:13, 01 kwi 2019

Kochani nie obraźcie się, ale jak zobaczyłam i przeczytałam ile jest wpisów to ponownie odpiszę zbiorowo.

Jesteśmy niezwykle wdzięczni za cieplo jakie płynie z Waszych wpisów, to niezwykle budujące....nieraz pytacie skąd mamy tyle energii do działania, od Was ta energia płynie to moc wsparcia jakie tu otrzymujemy każdego dnia, dziękuję, że chcieliście przeżyć tę przygodę z nami i nam towarzyszyliście i wspieraliście. Buziaki dla Wszystkich ogromne
anpi 23:09, 01 kwi 2019

I jeszcze ja się dołączam ze swoim ogromnym zachwytem nad Waszym przepięknym ogrodem(po kilkukrotnym obejżeniu całego filmiku) Widoki z drona i mnie zaskoczyły,długość działki i zarys rabat,ścieżek... Oczywiście pozytywnie.Składam ukłony dla Waszej pracy, dzięki której my możemy delektować się tak cudnymi barwnymi widokami!Bardzo profesjonalnie podeszłaś do tych nagrańW ogrodzie to ...to się nawet nie dziwię,bo niejako byłaś w swoim żywioleAle w markecie przy wybieraniu tych narzędzi ,twoje zachowanie wyszło tak naturalnie ...ja chyba albo nie mogłabym się powstrzymać od śmiechu,albo od głupich min,albo nie mogłabym wykrztusić słowa
Macie cudnie! I fajnie, że my możemy niejako uczestniczyć w tej Waszej ogrodowej przygodzie,choć wirtualnie!
Magara 23:25, 01 kwi 2019

I ja dziś dopiero obejrzałam i też gratuluję
Nie będę powielać tego, co już zostało napisane w ramach zachwytów nad widokami z programu (z którymi się w pełni zgadzam), ale napiszę od siebie - Sylwia, dajecie nadzieję młodym (stażem) ogrodnikom i mówicie im, że warto starać się, tyrać i walczyć z różnymi przeciwnościami żeby osiągnąć spektakularne efekty, jednym słowem - motywujecie wszystkich tych, którzy się zastanawiają "czy warto" i "czy doczekam aż wyrośnie"
osobiście - dziękuję
AniazUroczyska 23:49, 01 kwi 2019

Też sobie powtórnie obejrzałam i jeszcze raz "przekartkowałam" Ja jednak wolę

oglądać na Meteo- bez reklam:

https://tvnmeteo.tvn24.pl/magazyny/maja-w-ogrodzie,13

Bardzo jestem ciekawa, jak Ci się sprawdzi to urządzenie do usuwania chwastów. Mąż

się nim zachwycił, ale ja mam trochę wątpliwości... Czekam więc na relację z

odchwaszczania

sylwia_slomc... 23:50, 01 kwi 2019

anpi napisał(a)
I jeszcze ja się dołączam ze swoim ogromnym zachwytem nad Waszym przepięknym ogrodem(po kilkukrotnym obejżeniu całego filmiku) Widoki z drona i mnie zaskoczyły,długość działki i zarys rabat,ścieżek... Oczywiście pozytywnie.Składam ukłony dla Waszej pracy, dzięki której my możemy delektować się tak cudnymi barwnymi widokami!Bardzo profesjonalnie podeszłaś do tych nagrańW ogrodzie to ...to się nawet nie dziwię,bo niejako byłaś w swoim żywioleAle w markecie przy wybieraniu tych narzędzi ,twoje zachowanie wyszło tak naturalnie ...ja chyba albo nie mogłabym się powstrzymać od śmiechu,albo od głupich min,albo nie mogłabym wykrztusić słowa
Macie cudnie! I fajnie, że my możemy niejako uczestniczyć w tej Waszej ogrodowej przygodzie,choć wirtualnie!

Nie czułam tremy i cieszę się, że to widać
Ekipa naprawdę tworzyła wspaniałą atmosferę od pierwszego dnia do ostatniego
Dziękujemy
sylwia_slomc... 23:51, 01 kwi 2019

Magara napisał(a)
I ja dziś dopiero obejrzałam i też gratuluję
Nie będę powielać tego, co już zostało napisane w ramach zachwytów nad widokami z programu (z którymi się w pełni zgadzam), ale napiszę od siebie - Sylwia, dajecie nadzieję młodym (stażem) ogrodnikom i mówicie im, że warto starać się, tyrać i walczyć z różnymi przeciwnościami żeby osiągnąć spektakularne efekty, jednym słowem - motywujecie wszystkich tych, którzy się zastanawiają "czy warto" i "czy doczekam aż wyrośnie"
osobiście - dziękuję

Bardzo się cieszę jeśli tak jest jak napisałaś
sylwia_slomc... 23:54, 01 kwi 2019

AniazUroczyska napisał(a)
Też sobie powtórnie obejrzałam i jeszcze raz "przekartkowałam" Ja jednak wolę

oglądać na Meteo- bez reklam:

https://tvnmeteo.tvn24.pl/magazyny/maja-w-ogrodzie,13

Bardzo jestem ciekawa, jak Ci się sprawdzi to urządzenie do usuwania chwastów. Mąż

się nim zachwycił, ale ja mam trochę wątpliwości... Czekam więc na relację z

odchwaszczania
Pewnie wypróbuję już wkrótceTeż dzisiaj obejrzałam ponownie już bez napinki jak wyszło. I muszę stwierdzić, że szałas został pomylony z bacówką, gunnera to nie manicata, a tinctoria

Mala_Mi 00:26, 02 kwi 2019

Nie będę się powtarzać.. wszytko wszyscy napisali... jesteście szaleni w tym co robicie, ale takie są pasje..szalone i nieobliczalne.. szacunek dla pasji.. i konsekwencji.

Napiszę za to z miłą chęcią jeszcze raz, warzywnik to masz taki, że mucha nie siada. Od układu, po domek owadzi i warzywka...jak sztuczne takie ładne i w rządkach.. nie tylko chłopaków potrafiłaś zdyscyplinować ,ale nawet warzywka

Cieszę się, że dołożyłam małą cegiełkę do tego ogrodu.. a to co wyrosło z tych moich nadwyżek to się cieszą że poszło w tak dobre ręce. Ręce zielone, pasjonatów.. najlepsze ręce. Mikro sadzonki, nie pamiętam nawet co to było.. ale żałuję, że nie poszło więcej..

Wyrywacz do mleczy jest super..tylko szybciej mi się wydziera zwykłym szpikulcem.

Za to Żyrawka do ciecia sprawdza się znakomicie, nawet jak sznurek się co chwila zacina

Magara 00:47, 02 kwi 2019

sylwia_slomczewska napisał(a)

Bardzo się cieszę jeśli tak jest jak napisałaś

Sylwia, tłumaczę Mężowi, że skoro Wy w cztery lata dokonaliście tego czego dokonaliście, a my jeszcze cztery lata (co najmniej) zamierzamy pożyć, to warto brać się do roboty, nie marudzić, czekać na efekty i cieszyć się nimi przez wielokrotność tych czterech lat