Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina II

Ranczo Szmaragdowa Dolina II

asiak 20:35, 03 maj 2019

Sylwia przytulam z powodu psinki
sylwia_slomc... 20:40, 03 maj 2019

hankaandrus_44 napisał(a)
Przykre wieści. No ale taka kolej w życiu, coś co się kiedyś urodziło musi zaniknąć w swoim czasie. Machamy łapkami, ja dwoma, a mój Frodo aż czterema!
A dla Was spokojności ducha, doholowaliście ją do szczęśliwego mostu.

Dziękujemy Hanuś, każdy ma dni policzone, a nasi czworonożni przyjaciele niestety tych dni maja dane mniej niż my. Cóż zrobić, pewnie za jakiś czas pojawi sie kolejny przyjaciel, niby mamy jeszcze dwa psiaki w domu, ale brakuje
sylwia_slomc... 20:43, 03 maj 2019

kasiek napisał(a)
Kochani bardzo Wam dziękujemy za przemiłe popołudnie. Mam nadzieje że te parę godzin wniosło nieco radości i światła w ten dzisiejszy smutny dzień. Wspaniale było Was gościc, czuje jak wracam na łono Ogrodowiskowych spotkań

Sylwia - fryz bombowy - tak trzymaj!!

To my dziękujemy, nie wiem jak bym ten dzień przetrwała smutno mi ciągle, ale z Wami było lżej. Jak sie ogarne fotorelacja będzie, ale nie obiecuję, że dzisiaj, bo chyba nie mam siły jeszcze. Pocykane w aparacie siedzą, nie zginą
Fryz już mnie kusiło przed Świętami i Nowym rokiem, ale do nagrań zostało po staremu, teraz się muszę przyzwyczaić do siebie znowu
sylwia_slomc... 20:43, 03 maj 2019

asiak napisał(a)
Sylwia przytulam z powodu psinki

Dziękuję Asiu.
dana1s 20:46, 03 maj 2019

Sylwuś wiem co czujesz, ale niestety takie to nasze i czworonożnych przyjaciół życie
Kochana dawaj ten nowy fryz, bo mnie skręca z ciekawości Super, że dzień mieliście wyjazdowy
Bogdzia 20:51, 03 maj 2019

Przykro zegnac przyjaciela ale nie ma na to rady.
Dlaczego nie chciałas większego oczka , przeciez masz wielki ogród, jestem po stronie chłopaków.
sylwia_slomc... 21:06, 03 maj 2019

dana1s napisał(a)
Sylwuś wiem co czujesz, ale niestety takie to nasze i czworonożnych przyjaciół życie
Kochana dawaj ten nowy fryz, bo mnie skręca z ciekawości Super, że dzień mieliście wyjazdowy

Super, myśli choć na chwilę oderwałam
Fryz jest krótki, może z jakiego wyjazdu będę miała, selfi nie umiem sobie robić, koszmarnie wychodzę
sylwia_slomc... 21:08, 03 maj 2019

Bogdzia napisał(a)
Przykro zegnac przyjaciela ale nie ma na to rady.
Dlaczego nie chciałas większego oczka , przeciez masz wielki ogród, jestem po stronie chłopaków.

Bożenko właśnie jest większe oczko, ono nie jest malutkie jak na oczko, jak rów zamuli to i ta wielkość będzie mocno problematyczna, chłopakom to się staw rybny marzy
Urszulla 21:10, 03 maj 2019

Realizacja super. Miejsce nabrało innego charakteru,Ty masz niezliczone pomysły ale też fajną współpracę z eMem że tak szybko się udaje
sylwia_slomc... 21:13, 03 maj 2019

Urszulla napisał(a)
Realizacja super. Miejsce nabrało innego charakteru,Ty masz niezliczone pomysły ale też fajną współpracę z eMem że tak szybko się udaje

Współpraca się udaje, potrzeba mi jutro pogody bez deszczu, bo muszę skończyć drugą stronę i przyciąć jałowce. W przyszłym tygodniu jak te przymrozki zapowiadane miną mam plan w warzywniku szaleć