Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina II

Ranczo Szmaragdowa Dolina II

sylwia_slomc... 18:17, 15 maj 2019

Katkak napisał(a)
ale się uwijacie. A co będzie w tej wieeeeelkiej donicy? Zachwycona jestem szybkością z jaką śmigają roślinki w inspekcie.

Już napisałam, część roślin z targów i część z inspektu , a jesienią lub wiosną dojdą kolejne
sylwia_slomc... 18:22, 15 maj 2019

Katkak napisał(a)
Co Słomcia, pogoda zagnała nas przed kompy, co?

Przeszło dwie godziny film trwa, Kler ogladałam więc temat nie był mi całkiem obcy , a i tak mocno nam nerwy zagrały, Emus musiał przerwę zrobić w trakcie ogladania takie Go nerwy wzięły....ja wiem, ze do jednego worka wszystkich nie można wsadzić, ale mam chyba obecnie całkowity brak zaufania
Stracili w moich oczach autorytet, który już i tak był nadwątlony tym co się na naszej parafii wyczynia
Dobrze, że znam też takich z prawdziwego powołania, którzy poświęcają się najuboższym i najsłabszym bez wzgl. na kolor skóry
sylwia_slomc... 18:23, 15 maj 2019

Katkak napisał(a)
No sok z gumijagód muszą pić jak nic

Dziś to bym chętnie wypiła i to nawet taki wysoko procentowy i dużo, ale nie mogę
mirkaka 18:27, 15 maj 2019

Sylwia cofam się i cofam i nie mogę się napatrzeć, cudnie, kolorowo, zielono, bujnie
sylwia_slomc... 18:29, 15 maj 2019

mirkaka napisał(a)
Sylwia cofam się i cofam i nie mogę się napatrzeć, cudnie, kolorowo, zielono, bujnie

Dzięki
Katkak 18:30, 15 maj 2019

sylwia_slomczewska napisał(a)

Przeszło dwie godziny film trwa, Kler ogladałam więc temat nie był mi całkiem obcy , a i tak mocno nam nerwy zagrały, Emus musiał przerwę zrobić w trakcie ogladania takie Go nerwy wzięły....ja wiem, ze do jednego worka wszystkich nie można wsadzić, ale mam chyba obecnie całkowity brak zaufania
Stracili w moich oczach autorytet, który już i tak był nadwątlony tym co się na naszej parafii wyczynia
Dobrze, że znam też takich z prawdziwego powołania, którzy poświęcają się najuboższym i najsłabszym bez wzgl. na kolor skóry

Ja jeszcze nie oglądałam, ale dosłownie wszyscy o tym mówią.
sylwia_slomc... 19:08, 15 maj 2019

Katkak napisał(a)

Ja jeszcze nie oglądałam, ale dosłownie wszyscy o tym mówią.

Kasieńka wcale mnie to nie dziwi i bardzo dobrze, że wreszcie wypływa to wszystko na wierzch.
Może się Kosciół oczyści z tego brudu wreszcie i zacznie stosować do tego co uczy.
Katkak 19:12, 15 maj 2019

Zastanawiam się czy jest jeszcze dla tego mojego bza jakaś nadzieja, czy rozglądać się za czymś nowym. Jak sądzisz?
sylwia_slomc... 19:22, 15 maj 2019

Katkak napisał(a)
Zastanawiam się czy jest jeszcze dla tego mojego bza jakaś nadzieja, czy rozglądać się za czymś nowym. Jak sądzisz?

Ja już straciłam nadzieję, że mój klon się jeszcze obudzi
Czy ten bez Kasiu był szczepiony czy nie szczepiony? Bo jak nie to jest szansa, że od ziemi wypuści, a jak był to chyba po nim już
Katkak 19:24, 15 maj 2019

sylwia_slomczewska napisał(a)

Ja już straciłam nadzieję, że mój klon się jeszcze obudzi
Czy ten bez Kasiu był szczepiony czy nie szczepiony? Bo jak nie to jest szansa, że od ziemi wypuści, a jak był to chyba po nim już

Zwykły, nie szczepiony