Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina II

Ranczo Szmaragdowa Dolina II

sylwia_slomc... 22:13, 27 paź 2019

kasiek napisał(a)
Sylwuś - dzięki za przemiłe spotkanie, wstyd że dopiero teraz udało mi się dotrzeć ale niektóre rzeczy mnie w tym roku przerosły... Jesień u Ciebie dorodna, wiele sie jeszcze dzieje, coraz lepiej widoczne są teraz detale i ozdoby.
Przychodzi czas na odpoczynek - fizyczny może jeszcze nie do końca ale na pewno mentalny -oby bez żadnych zawirowań pogodowych
Pozdrawiam Was serdecznie, oby przyszły rok lepiej się nam spotkaniowo ułożył

Cieszę się, że pogoda nam dopisała, można było jeszcze pospacerować i złapać ostatnie promienie Sporo koloru już niestety spadło, ale jeszcze co nieco cieszy, szkoda, ze nie udało sie doprowadzić ogrodu do lepszego stanu, ale i tak to co najgorsze po powodzi już ogarnięte Mam nadzieję, że w przyszłym sezonie uda się spotkać w ładniejszych plenerach niż dzisiaj ale i tak było super
Dziękuję za wszystko
sylwia_slomc... 22:15, 27 paź 2019

jolanka napisał(a)
Świetna ta gospoda, oj fajnie sie pewnie tam biesiaduje
Wykaz robót dołujący Człekowi wstyd, że niewiele zrobił
Za to się gościł i balował

Gościć też się trzeba My się dzisiaj gosciliśmy na całego i w gospodzie i przy stole z koła, ma w sobie chyba jakiś magnes bo wszystkie imprezy się przy nim kończą, wszyscy goście ciagną do niego jak do lepu
Katkak 07:26, 28 paź 2019

Sylwuś dzięki za przemiłe spotkanie, było fantastycznie. Naładowałam bateryjki na cały tydzień. Dzieci sięwyszalały jak nie wiem co. Iga weszłado domu, zrzuciła buty i walnęła.się (dosłownie) do łóżka. Ledwo do mycia zębów Ją zagoniłam. Postaram się dziś cośwkleić, ale nie obiecuję, bo jutro sprawdzian z niemieckiego
sylwia_slomc... 08:47, 28 paź 2019

Kasieńka wiesz jak długo czekaliśmy na Was w tym sezonie, bardzo sie cieszę, ze tym razem wypaliło i przed zimą jeszcze Was wyściskałam Nie pali się, sprawdzian ważniejszy
basia3012 11:44, 28 paź 2019

Sylwio, serdeczne dzięki za odwiedziny u mnie. Znam Twój ogród, często poczytuję, wiem jakie mieliście w tym roku utrudnienia pogodowe. Ale widzę, że już uporaliście się z doprowadzeniem ogrodu do stanu sprzed zalania.
Widziałam kilka miesięcy temu domek chyba od Mai ale Gospody to nie widziałam. Bardzo klimatyczna.Bardzo mi się podoba.
Pozdrawiam.
sylwia_slomc... 12:13, 28 paź 2019

basia3012 napisał(a)
Sylwio, serdeczne dzięki za odwiedziny u mnie. Znam Twój ogród, często poczytuję, wiem jakie mieliście w tym roku utrudnienia pogodowe. Ale widzę, że już uporaliście się z doprowadzeniem ogrodu do stanu sprzed zalania.
Widziałam kilka miesięcy temu domek chyba od Mai ale Gospody to nie widziałam. Bardzo klimatyczna.Bardzo mi się podoba.
Pozdrawiam.

Basiu bardzo mi się spodobała Twoja drabinka ze skrzyneczkami, miło mi, że zaglądasz
sylwia_slomc... 17:07, 28 paź 2019

Dzisiejszy wypad z piesą do lasku(bo lasem ciężko nazwać)

sylwia_slomc... 17:12, 28 paź 2019

Ona czuje się tam jak w domu, kocha las całą sobą

AgnieszkaW 17:24, 28 paź 2019

Sylwio, ależ tam macie dużo klimatycznych i uroczych miejsc do posiedzenia
Piesa widać, że szczęśliwa. Ten lasek spory się wydaje, to Wasz?
Pszczelarnia 18:10, 28 paź 2019

Sylwia, tutaj (z daliami) nie masz nic do stracenia. Musisz chyba dokonać eksperymentu (suszenie, mycie, suszenie, dzielenie, zabezpieczanie).