Ja też zgubiłam...
Jesteś jedną z bardziej kreatywnych osób na forum za każdym razem jak masz coś nowego do pokazania to się obawiam, bo takie cuda pokazujesz, że mi się pöźniej u mnie nie podoba
Małgosiu pytanie z innej perspektywy, czy nie jest za wysoki domek, czy dla dzieciaków nie jest niebezpieczny. Sorki za pytanie ale ja w dzieciach ponizej 22 lat mam niewielkie doświdczenie
Szczeki watek ilosci obcych nie moge w miseczce wygrzebać
Domek jest idealny Mi też się wydawał na fotkach super wysoki, a w rzeczywistości ma idealnie dobrane proporcje
Dziękuję Ci Gosia za przemile spędzony dzień Twój ogród i dom to perełki jakich mało - tworzone z głową, pasją i ogromnym nakładem pracy, której się nie boicie Jesteście świetną, zgraną rodziną I choć ostatnio mówię aż za dużo tu u Was zaniemówiłem Jestem pod ogromnym wrażeniem i pewnie będę jeszcze długo - i naprawdę nie wiem jak wrócę do mojego zielonego bałaganu po zobaczeniu tak perfekcyjnie skrojonego ogrodu
PS. - chyba wiem gdzie jest haczyk... Schowałaś przede mną miseczkę ze szczękami!
No ja swój domek w najdalszy kąt schowałam, a tu takie cudo.
Miałam poodwiedzać wszystkich, a od pół godziny u Ciebie siedę i z zachwytu nie wiem co napisać.
Oby dzieci doceniły i bawiły się całymi dniami.
Moje ostatnio domek okupują, tylko jak inne dzieci przychodzą.