Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

L00zak 21:47, 21 sie 2015

O super, dziękuję za szybką odpowiedź, a czy Alex wiesz, czy one są mocno zatopione w trawie? Jak z podkaszaniem? Czy kosiarka daje radę, czy trzeba podkaszać dodatkowo?
aleksandra_g 21:49, 21 sie 2015

a to już pytanie nie do mnie, ale wydaje mi się, że jak dasz na równo z ziemią to nie trzeba będzie podkaszać
L00zak 22:07, 21 sie 2015

aleksandra_g napisał(a)
a to już pytanie nie do mnie, ale wydaje mi się, że jak dasz na równo z ziemią to nie trzeba będzie podkaszać

Zwykłe, czyli są ogólnie dostępne ?
nawigatorka 22:35, 21 sie 2015

aleksandra_g napisał(a)

Tak właśnie ma Gosia.jak się mylę to nanpewno dostane bure
L00zak 22:41, 21 sie 2015

hehhe dobre, szukam praktycznego rozwiązania na ścieżkę, to podoba mi się bardzo, w grę wchodził jeszcze alejka z kamyka i w niej zatopione płyty, ale to zapewne większe koszty też za sobą niesie.
Tu efekt, poza ogrodem, który jest wzorcowy, charakteru nadaje to, że te płyty są długie, to jest super, tylko ciekawe gdzie są do kupienia?

nawigatorka 22:46, 21 sie 2015

L00zak napisał(a)
hehhe dobre, szukam praktycznego rozwiązania na ścieżkę, to podoba mi się bardzo, w grę wchodził jeszcze alejka z kamyka i w niej zatopione płyty, ale to zapewne większe koszty też za sobą niesie.
Tu efekt, poza ogrodem, który jest wzorcowy, charakteru nadaje to, że te płyty są długie, to jest super, tylko ciekawe gdzie są do kupienia?

Gosia na pewno będzie wdzięczna ze nie musi pisać setny raz: to zwykle krawężniki metr na 20 cm na 6 cm za ok 9/10 zł sztuka (prztnajmniej u mnie)
L00zak 23:00, 21 sie 2015

nawigatorka napisał(a)

Gosia na pewno będzie wdzięczna ze nie musi pisać setny raz: to zwykle krawężniki metr na 20 cm na 6 cm za ok 9/10 zł sztuka (prztnajmniej u mnie)

hehe, dziękuję bardzo
Czytałem wiele wpisów na tym wątku ale każdy post przeczytać się nie da.
Super, że odpowiedzieliście. Czekałem ze ścieżkami bo chciałem zobaczyć, gdzie będzie się najwięcej chodzić, teraz jest to już wiadomo i przychodzi czas na ich wstawienie
lojalna_ 07:25, 22 sie 2015

Cioteczka Tys jest kobita wszechstronna za co sie wezmierz to efekty madalowe swietnie !
nicol21 17:48, 23 sie 2015

Pooglądałam [choć koleżanka mogłaby dać więcej foteczek], popiałam z zachwytu a teraz czas wrócić do realiów i swojego ogródka Pięknie u Ciebie jest!
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
AgaeM 17:57, 23 sie 2015

lojalna_ napisał(a)
Cioteczka Tys jest kobita wszechstronna za co sie wezmierz to efekty madalowe swietnie !

potwierdzam