Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

oliwka 21:50, 01 lis 2015

cudny ten twój ogród Gosiu
Mysza 22:03, 01 lis 2015

Trawy, trawy, trawy
One są u Ciebie piękne o każdej porze roku
lojalna_ 22:04, 01 lis 2015

łoj tos zaserwowała ...odsłona ogrodu przecudna....masz nowu obiektyw czy cos? jakos inaczej foty robisz )) a dzieciowe przyjecie bomba ))
Jagodaa 22:05, 01 lis 2015

malkul napisał(a)

masz w lesie? a pokazesz jak posadziąłś?

Wiosną na spacerze zauważyłam, a na letnim bieganiu potwierdziłam identyfikację, bo miałam już swoją . Jeszcze nie posadzona i trochę się to odwlecze.
magnolia 08:41, 02 lis 2015

przyjęcie śliczne!I z lekkim dreszczykiem.
Stół czarno-pomarańczowy mnie zauroczył i papier toaletowy i talerz pianek z pająkami.
Ogrodowe rzeczywiście jakby z sesji na sesję coraz piękniejsze.Chyba polujesz na najlepsze światło.
Gracki w kolorach jesiennych są mega, molinie powalają. Zachwyciły mnie rosplenicowe foty- te, gdzie jest tylko mgliste tło i one- beżowe,perliste, rozmydlone....
I jeszcze zdjęcie z warzywnika z dłuuugą perspektywą.
I jakość Waszego trawnika
I beatlesowe łebki z lekka zardzewiałe jesiennie... ech, pięknie.

popcorn 08:43, 02 lis 2015

Przecudnie nawzdychałam się
beta 08:50, 02 lis 2015

Gosia...świetny wystrój domu na przyjęcie dla dzieciaków...i jeśli ten wystrój był robiony z zaskoczenia to chciałabym zobaczyć jak wyglądałby wystrój gdybyś o przyjęciu wiedział dużo wcześniej....brawo...stanęłaś na wysokości zadania...a jak oceniły dzieciaki twoją pracę?

ogród powala na kolana...ale po takim trawniku mogę na kolanach łazić...bosko Gosiu...
ren133 08:57, 02 lis 2015

malkul napisał(a)

12 metrów

No nie chodzi o długość tylko ... odległość miedzy hortkami a rabtą, której nie widać z przodu ... tam jest kilka metrów tylko nie wiem ile ... bo zastanawiam się czy u mnie nie jest za wąsko
justi 09:33, 02 lis 2015

Dzis choruję więc mam czas na spacery po Ogrodowisku. Gosia cudny ogród, żałuję że nie jestem na bieżąco. Dobrze, że zrobiłaś wizytówkę.
Chciałam zapytać jak zrobiłaś dno w donicach z rur?
malkul 09:55, 02 lis 2015

ren133 napisał(a)

No nie chodzi o długość tylko ... odległość miedzy hortkami a rabtą, której nie widać z przodu ... tam jest kilka metrów tylko nie wiem ile ... bo zastanawiam się czy u mnie nie jest za wąsko

zmierzyłam odległość wg czerwonej strzałki pomiedzy dwoma rabatami rabatę 1 i 2.

ta odległośc cie interesuje? jak nie ta tylko inna to weź to jakoś zaznacz na rysunku bo nie kumam