Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

popcorn 19:52, 16 lut 2016

haha
zapraszam, wykupimy pół samolotu i tak nie wszyscy pojadą, bo to za rok dopiero, dużo się może zmienić
Ale niestety chciałabym żebyśmy się spakowali w bagaż podręczny, bo na doopie na plaży to ze 3 dni max wysiedzę, no i zwykle jest tyyyle ciekawych miejsc do zobaczenia że przemieszczać się trzeba... a gratów na urlopie ciągać na plecach nie zamierzam
ewalm 00:14, 17 lut 2016

O, Gosia na wakacjach Pięknie.
beta 08:16, 17 lut 2016

popcorn napisał(a)
haha
zapraszam, wykupimy pół samolotu i tak nie wszyscy pojadą, bo to za rok dopiero, dużo się może zmienić
Ale niestety chciałabym żebyśmy się spakowali w bagaż podręczny, bo na doopie na plaży to ze 3 dni max wysiedzę, no i zwykle jest tyyyle ciekawych miejsc do zobaczenia że przemieszczać się trzeba... a gratów na urlopie ciągać na plecach nie zamierzam

a to może być wyzwanie...na dwa tygodnie spakować się w bagaż podręczny...Karola, jeśli to potrafisz to mówię ci MISTRZU
popcorn 09:08, 17 lut 2016

Beta, damy radę Tam sa pralnie, za 4-5 zł kilo prania Ci zrobią i oddadzą czyste, pachnące i często wyprasowane Bielizny nie można oddawać, no ale to to mydełko i w umywalce się załatwi. Cieplutko jest, przyjeżdżasz w długich spodniach i rękawie które Ci wystarczą w razie zimna/deszczu. A pakuję parę koszulek, sandały, spodenki, bieliznę, kosmetyki, ręcznik, aparat i tyle
beta 09:27, 17 lut 2016

popcorn napisał(a)
Beta, damy radę Tam sa pralnie, za 4-5 zł kilo prania Ci zrobią i oddadzą czyste, pachnące i często wyprasowane Bielizny nie można oddawać, no ale to to mydełko i w umywalce się załatwi. Cieplutko jest, przyjeżdżasz w długich spodniach i rękawie które Ci wystarczą w razie zimna/deszczu. A pakuję parę koszulek, sandały, spodenki, bieliznę, kosmetyki, ręcznik, aparat i tyle

krótki instruktarz pakowania za nami..myślę,że dałabym radę...a teraz wypadałoby to sprawdzić w praktyce
pozdrawiam
ren133 11:03, 17 lut 2016

Madzenka napisał(a)
I ja sie bym przypięła ale ja sie nie dam rady spakować w bagaż podręczny na dwa tygodnie.... Ja nawet na 3 dni potrafię mieć 20 kg walizkę
Kokosia pada???

To tak jak ja
Madzenka 19:00, 17 lut 2016

Hi hi ciekawe jaki bagaż miała Małgosia
Skoro pralnie sa na kazdym kroku to w bagaż podręczny dam rade się spakować ale drugi z kosmetykami muszę wziąć
Konieczki 12:34, 19 lut 2016

malkul napisał(a)
Dziś pada

No ale furę to macie pierwsza klasa
iwka 13:11, 19 lut 2016

też się zastanawiałam, czy na tej przyczepce siedzicie
beta 13:20, 19 lut 2016

iwka napisał(a)
też się zastanawiałam, czy na tej przyczepce siedzicie

hahaha..