My z kolei na 40stke do kolegi zrobiliśmy mu okładkę z gazety w dużym formacie w ramie z jego zdjęciem no i do tego tekst. ZobacZymy dziś jaka będzie reakcja
Mój tata uwielbia słodycze, to zrobiłam mu bukiet z 60 różnych batoników Kupiłam takie druciki jak do sztucznych kwiatów, porobiłam kwiatki z batoników, wszystko było przybrane prawdziwymi kwiatami, kokardą, itd... Dostał taki ogromny bukiet słodyczy, oprócz jakiegoś prezentu standardowego, nie pamiętam już czego
Moja mama we wrześniu skończyła 60 lat. Też się głowiłam nad prezentem. Wyjazd zafundowaliśmy z bratem rodzicom całkiem niedawno z okazji okrągłej rocznicy ślubu, do restauracji brat zabrał mamę na Dzień Matki... Spektakl w teatrze też jakoś niedawno zaliczony. Łatwo nie było. ... Ciekawe co wymyślisz...
Zrobiłam mojej przyjaciółce na 40stkę "filmik" na płycie, coś w rodzaju teledysku, taki kalejdoskop zdjęć od kiedy była mała, przez młodzieńczość chmurną i durną, ślub, dzieci, do obecnego czasu, podłożyłam pod to muzykę z 40-sto latka (akurat idealnie pasowała ) pomiędzy poszczególnymi zdjęciami dodawałam śmieszne komentarze... wyszło super, jest pamiątka na dłuuuuugo Mojemu eM na 40stkę wydrukowałam kalendarz na cały najbliższy rok ze zdjęciami z ważnych, śmiesznych czy ciekawych zdarzeń z ostatnich lat, innym razem poprosiłam znajomych i przyjaciół żeby od siebie stworzyli jeden miesiąc z kalendarza (były własnoręczne rysunki, zdjęcia, życzenia itp), potem zebrałam w całość i też na długo była pamiątka... Pozdrawiam
Moze ze mną.skacze za dwa tygodnie wtedy powiem czy lepszy spadochron czy szybowiec
Ciekawe co wymyslisz na preznet dla mamy. Ciesze sie ze jest zimno,szaro i mokro.bo odpoczywam od ogrodu. Zwłaszcza zadowolony jest M, bo ostatnio stwierdziła ze ma juz dosć weekendow spędzanych w ogrodzie...
Może bilet na jakiś spektakl w Gliwickiej operetce, albo koncert w NOSPR, albo rosyjski balet w DMiT w Zabrzu.
Ciężko jest doradzać jak nie zna się osoby. Moja np. nie lubi żadnych prezentów bo uważa że już jej nic nie potrzeba na stare lata więc ja zawsze kupuję jej czekoladki i najlepiej z alkoholem albo piwo smakowe. Z tego to zawsze się cieszy bo lubią z moim tatą wypić piwo od czasu do czasu. Jeśli chcesz dać jej jakieś miłe zdarzenie to może kameralna kolacja przy świecach i z muzyką. Może jakiś pamiątkowy album z najlepszymi zdjęciami ale taki analogowy . Gdyby lubiła przygody to skok ze spadochronem
Ostatnio na urodziny syna zamawiałam mu prezent w Katalogu Marzeń, możesz tamkupić wiele nietypowych rzeczy od skoku na spadochronie przez kurs Sushi po wieczór dla dwojga w SPA czy kurs somelierski poswiaęcony wiedzy o winach, wiedzy o piwach lub szkolenie z barista w zakresie przyrządzania kawy. To zalezy które miasto wynierzesz i jakie tam sa rzeczy w ofercie. Ja kupiłam synowi szkolenie/spotkanie w zakresie win, oczywiscie z degustacją, bo on w duzym miescie mieszka więc bez kłopotu takie spotkanie w dogodnycm dla niego terminie sobie odbędzie. Kupuje sie i płaci internetowo a pod wskazany adres przychodzi koperta z Voucherem - prezentem, termin na realizacje obdarowany ma rok. Do prezentu można dodać włane, niestandardowe życzenia które sa na tym prezencie ładnie wydrukowane. Mojemu synowi i mnie to sie podobało.