Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

nawigatorka 07:56, 14 paź 2016

kasja83 napisał(a)

I tak...rozrywki takie to już chyba nie na moje nerwy
a czy na moje to się okaże
beta 08:59, 14 paź 2016

My z kolei na 40stke do kolegi zrobiliśmy mu okładkę z gazety w dużym formacie w ramie z jego zdjęciem no i do tego tekst. ZobacZymy dziś jaka będzie reakcja
Kacha123 09:42, 14 paź 2016

Cześć Gocha! Wyczytałam w "Spotkaniach", że się wybierasz w niedzielę. Cieszę się, że Cię wreszcie osobiście poznam!
LeniwaOla 10:30, 14 paź 2016

Ależ długo mnie tu nie było...Nieco się odgrzebałam chwilowo, więc wracam . Ale mi Was brakowało...

A co do prezentu, to głos oddaję na album i zdjęcia. Do tego się często wraca, wzrusza, pokazuje z dumą wszystkim, czy chcą, czy nie chcą . Może taki album z podziękowaniami. Może masz rodzeństwo, to razem z rodzeństwem. Albo tylko Twojej rodziny. Tak od niemowlęcia, że dziękujesz (lub dziękujecie z rodzeństwem lub rodziną) za np. czyste pupy i fota z przewijania, za anielską cierpliwość i fota jak się drzesz Bóg wie o co, za siostrę/brata i wspólna fota, za możliwość rozwijania pasji i fota jak robisz w domu bałagan (czyt. przemeblowanie), za zajebistą pomidorową i fota jak mama w garach siedzi itd. aż do teraźniejszości. Oczywiście wskazane, żeby na tych zdjęciach w dużej części była mama.
Robiliśmy coś takiego z emem jako podziękowania na ślubie. Kupiliśmy takie albumy z czarnymi kartami. Dobrze na ich tle wygladały zdjęcia i można było białym żelopisem napisać co nieco. Porobiliśmy też śmiechowe rysunki dot. zdjęć. Do tej pory u obu rodziców albumy leżą na wierzchu i są wertowane.

A ja na 60 urodziny mamy urodziłam jej pierworodne wnuczę, ale do tego trzeba się zabrać 9 miesięcy wcześniej .

nawigatorka 11:12, 14 paź 2016

Gosia da radę
Mixtoorka 11:40, 14 paź 2016

Słonko do Ciebie dotarło? Przesyłam promyczki.

Ja z teściową z okazji jej 60-tych byłam na weekend w SPA, ale my z "prowincji", więc była to dla nas fajna atrakcja. Dziś szczególnie wspominam ten czas spędzony razem. Dlatego polecam coś wspólnego!
malkul 17:51, 14 paź 2016

Kacha123 napisał(a)
Cześć Gocha! Wyczytałam w "Spotkaniach", że się wybierasz w niedzielę. Cieszę się, że Cię wreszcie osobiście poznam!

i ja się cieszę słyszłam od dziewczyn że jesteś wesoła szczera i zabawna, nie mogę sie doczekać
malkul 17:53, 14 paź 2016

Mixtoorka napisał(a)
Słonko do Ciebie dotarło? Przesyłam promyczki.

Ja z teściową z okazji jej 60-tych byłam na weekend w SPA, ale my z "prowincji", więc była to dla nas fajna atrakcja. Dziś szczególnie wspominam ten czas spędzony razem. Dlatego polecam coś wspólnego!

tak dotarło

zatem meldunek

posadziłam dzis cebule pozmieniałam nasadzenia w donicach , uprzątnałam liście i różne inne prace ogrodowe, za to mój Em odświeżył dziś elewację i plac zabaw a jutro jeszcze w planie altana i drewutnia z domkiem narzedziowym

taras dopiero na wisnę

spa mi sie spodobało bardzo świetny pomysł
malkul 17:54, 14 paź 2016

nawigatorka napisał(a)
Gosia da radę

wierzysz we mnie
malkul 17:56, 14 paź 2016

LeniwaOla napisał(a)
Ależ długo mnie tu nie było...Nieco się odgrzebałam chwilowo, więc wracam . Ale mi Was brakowało...

A co do prezentu, to głos oddaję na album i zdjęcia. Do tego się często wraca, wzrusza, pokazuje z dumą wszystkim, czy chcą, czy nie chcą . Może taki album z podziękowaniami. Może masz rodzeństwo, to razem z rodzeństwem. Albo tylko Twojej rodziny. Tak od niemowlęcia, że dziękujesz (lub dziękujecie z rodzeństwem lub rodziną) za np. czyste pupy i fota z przewijania, za anielską cierpliwość i fota jak się drzesz Bóg wie o co, za siostrę/brata i wspólna fota, za możliwość rozwijania pasji i fota jak robisz w domu bałagan (czyt. przemeblowanie), za zajebistą pomidorową i fota jak mama w garach siedzi itd. aż do teraźniejszości. Oczywiście wskazane, żeby na tych zdjęciach w dużej części była mama.
Robiliśmy coś takiego z emem jako podziękowania na ślubie. Kupiliśmy takie albumy z czarnymi kartami. Dobrze na ich tle wygladały zdjęcia i można było białym żelopisem napisać co nieco. Porobiliśmy też śmiechowe rysunki dot. zdjęć. Do tej pory u obu rodziców albumy leżą na wierzchu i są wertowane.

A ja na 60 urodziny mamy urodziłam jej pierworodne wnuczę, ale do tego trzeba się zabrać 9 miesięcy wcześniej .

Ooooo jesteś no trochę za długo ta twoja laba trwała bo stęsniłam się mocno
kiedyś robilismy całej rodzinie takie kalendarze na cały rok z ich zdjeciami na 12- mcy zadowoleni byli bardzo

twoj prezent na jej 60-tkę to chyab najwspanialczy jaki możesz dać ja już niestety warsztat zamknęłam
ps. mam nadzieję