Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

AnnaCh 19:45, 13 paź 2016

Mój tata uwielbia słodycze, to zrobiłam mu bukiet z 60 różnych batoników
Kupiłam takie druciki jak do sztucznych kwiatów, porobiłam kwiatki z batoników, wszystko było przybrane prawdziwymi kwiatami, kokardą, itd... Dostał taki ogromny bukiet słodyczy, oprócz jakiegoś prezentu standardowego, nie pamiętam już czego
lojalna_ 19:48, 13 paź 2016

Margarete napisał(a)

Ostatnio na urodziny syna zamawiałam mu prezent w Katalogu Marzeń, możesz tamkupić wiele nietypowych rzeczy od skoku na spadochronie przez kurs Sushi po wieczór dla dwojga w SPA czy kurs somelierski poswiaęcony wiedzy o winach, wiedzy o piwach lub szkolenie z barista w zakresie przyrządzania kawy. To zalezy które miasto wynierzesz i jakie tam sa rzeczy w ofercie. Ja kupiłam synowi szkolenie/spotkanie w zakresie win, oczywiscie z degustacją, bo on w duzym miescie mieszka więc bez kłopotu takie spotkanie w dogodnycm dla niego terminie sobie odbędzie. Kupuje sie i płaci internetowo a pod wskazany adres przychodzi koperta z Voucherem - prezentem, termin na realizacje obdarowany ma rok. Do prezentu można dodać włane, niestandardowe życzenia które sa na tym prezencie ładnie wydrukowane. Mojemu synowi i mnie to sie podobało.

Jakie to swietne ....nie wiedziałam juz sobie szukam /)))))
Kamajla 20:35, 13 paź 2016

Moja mama we wrześniu skończyła 60 lat. Też się głowiłam nad prezentem. Wyjazd zafundowaliśmy z bratem rodzicom całkiem niedawno z okazji okrągłej rocznicy ślubu, do restauracji brat zabrał mamę na Dzień Matki... Spektakl w teatrze też jakoś niedawno zaliczony. Łatwo nie było. W rezultacie stwierdziłam, że prezent może nie będzie jakiś wybuchowy (stanęło na bardzo ciepłej bluzie, o której mama zmarźluch od jakiegoś czasu przebąkiwała i perfumy - one zawsze się przydadzą), ale musi być jakaś pamiątka. Nabyłam album do wklejenia foto i obdzwoniłam pół Polski, czyli całą rodzinę i bliskich znajomych i poprosiłam o przesyłanie fotek z buziakami, życzeniami itp. Wszyscy spisali się na medal i mama mało się nie popłakała że wzruszenia. W albumie zostawiliśmy miejsce na doklejenie zdjęć z imprezy. Ponadto moja ciocia pięknie zapakowała kopę jaj i napisała jajcarskie życzenia urodzinowe. Były super
Ciekawe co wymyślisz...
mikina34 23:00, 13 paź 2016

Zrobiłam mojej przyjaciółce na 40stkę "filmik" na płycie, coś w rodzaju teledysku, taki kalejdoskop zdjęć od kiedy była mała, przez młodzieńczość chmurną i durną, ślub, dzieci, do obecnego czasu, podłożyłam pod to muzykę z 40-sto latka (akurat idealnie pasowała ) pomiędzy poszczególnymi zdjęciami dodawałam śmieszne komentarze... wyszło super, jest pamiątka na dłuuuuugo
Mojemu eM na 40stkę wydrukowałam kalendarz na cały najbliższy rok ze zdjęciami z ważnych, śmiesznych czy ciekawych zdarzeń z ostatnich lat, innym razem poprosiłam znajomych i przyjaciół żeby od siebie stworzyli jeden miesiąc z kalendarza (były własnoręczne rysunki, zdjęcia, życzenia itp), potem zebrałam w całość i też na długo była pamiątka...

Pozdrawiam
nawigatorka 23:18, 13 paź 2016

Makao_J napisał(a)

Gdyby lubiła przygody to skok ze spadochronem

Moze ze mną.skacze za dwa tygodnie wtedy powiem czy lepszy spadochron czy szybowiec
Sebek 23:28, 13 paź 2016

nawigatorka napisał(a)

Moze ze mną.skacze za dwa tygodnie wtedy powiem czy lepszy spadochron czy szybowiec

Ty to spokojna kobitka jednak jesteś
nawigatorka 23:47, 13 paź 2016

Sebek napisał(a)

Ty to spokojna kobitka jednak jesteś
no wiadomo.mam zamiar skakać ze spadochronem a nie bez niego
Kamajla 23:51, 13 paź 2016

nawigatorka napisał(a)

Madzenka 06:28, 14 paź 2016

Ciekawe co wymyslisz na preznet dla mamy.
Ciesze sie ze jest zimno,szaro i mokro.bo odpoczywam od ogrodu. Zwłaszcza zadowolony jest M, bo ostatnio stwierdziła ze ma juz dosć weekendow spędzanych w ogrodzie...
kasja83 07:43, 14 paź 2016

nawigatorka napisał(a)

I tak...rozrywki takie to już chyba nie na moje nerwy