Ciężko jest doradzać jak nie zna się osoby. Moja np. nie lubi żadnych prezentów bo uważa że już jej nic nie potrzeba na stare lata więc ja zawsze kupuję jej czekoladki i najlepiej z alkoholem albo piwo smakowe. Z tego to zawsze się cieszy bo lubią z moim tatą wypić piwo od czasu do czasu.
Jeśli chcesz dać jej jakieś miłe zdarzenie to może kameralna kolacja przy świecach i z muzyką. Może jakiś pamiątkowy album z najlepszymi zdjęciami ale taki analogowy .
Gdyby lubiła przygody to skok ze spadochronem
Ostatnio na urodziny syna zamawiałam mu prezent w Katalogu Marzeń, możesz tamkupić wiele nietypowych rzeczy od skoku na spadochronie przez kurs Sushi po wieczór dla dwojga w SPA czy kurs somelierski poswiaęcony wiedzy o winach, wiedzy o piwach lub szkolenie z barista w zakresie przyrządzania kawy. To zalezy które miasto wynierzesz i jakie tam sa rzeczy w ofercie. Ja kupiłam synowi szkolenie/spotkanie w zakresie win, oczywiscie z degustacją, bo on w duzym miescie mieszka więc bez kłopotu takie spotkanie w dogodnycm dla niego terminie sobie odbędzie. Kupuje sie i płaci internetowo a pod wskazany adres przychodzi koperta z Voucherem - prezentem, termin na realizacje obdarowany ma rok. Do prezentu można dodać włane, niestandardowe życzenia które sa na tym prezencie ładnie wydrukowane. Mojemu synowi i mnie to sie podobało.