Dziewczyny grab zwykły pospolity, aguś przyjąła sie na 100%, teraz co prawda wygląda dziwnie i śmeisznei bo miał tylko jedno cięcie zaraz po wkopaniu aby zmniejszyc parowanie musze mu zrobić foto wydrukowac i obmyśleć jak go ciąć na tego bonsai.
jak bym o nas czytała...my też sprzątamy, gracimy, sprzątamy, gracimy,,, itd...i końca nie widać....hałda piachu już tak wrosła w krajobraz, ze bez niej pewnie jakoś dziwnie będzie
buźka
marta zaprojektowała w tej wnęce zurawkę cytrynkowo limonkową ale jednak jej nie posadziałm bo jakos tak mi zeszło a w sumei nei miałam konkretnego pomysłu na te doniczki małę wieć wydumałam że tu będą idelane, dadzą zieleń przy tarasie i blisko aby podelewać.
beatko u mnie też stała kupa wielak ziemi ale niebawem już niebawem jej nie będzie, dziś znów zmalała bo ziemi maż mi nawiozł na nową rabatkę. weic moaj droga twoją górę też keidyś pożegnasz
buźka