malkul
14:04, 07 kwi 2014

Juzia , Jagódko, Boćku -Agniecha ma rację ta żywo zielona trawa to kłowsownica , obiedka tez jest na tej rabacie ale w tylnej jej część jakby stanowi PLECY. Jeszcze jest mała więc jej nie uchwyciłam na bold textzdjęciu (widać tylko pustą korę ale tam są dwa rzędy obiedki z tyłu.
Hortki kupowałam na allegro. U tego człowieka co ma miododajne.pl
Leonku-mój mąż tez tak ma że rzuci tam gdzie stoi a ja chodzę i sprzątam, albo po jakimś czasie (od wielkiego dzwonu) sam stwierdzi że już za duży bałagan pół dnia sprząta by od dnia następnego znów syfić i rzucać pod nogi. Ja tak nie mam bo jestem skrupulatna i konsekwentna, sprzątam od razu.
Aga_szsz, Joasiu- rozgrzeb swoje w nogach może znajdziesz „kły”, zima była łagodna u mnie wszystko co sadziłam żyje.
Syla- no żarty się ciebie trzymają. Trawnik to ja dopiero będę rzeźbić niestety i w sumie tego trawnika to się najbardziej boimy. Ale on będzie wisieńką na torcie.
Wykopy to pod kolejną rabatkę.
Gusiarz-czytałam o twoich działaniach w szklarni, można się schować przed deszcze, ciepło, i przyjemnie
My z mamą też wypieliłyśmy dokładnie było ego syfu parę taczek.
Ale już rośnie tam sałata i posiałam też rzodkiewkę , i szpinak.
Macham wszystkim zaglądającym i merci za wsparcie i dobre słowa.
Hortki kupowałam na allegro. U tego człowieka co ma miododajne.pl
Leonku-mój mąż tez tak ma że rzuci tam gdzie stoi a ja chodzę i sprzątam, albo po jakimś czasie (od wielkiego dzwonu) sam stwierdzi że już za duży bałagan pół dnia sprząta by od dnia następnego znów syfić i rzucać pod nogi. Ja tak nie mam bo jestem skrupulatna i konsekwentna, sprzątam od razu.
Aga_szsz, Joasiu- rozgrzeb swoje w nogach może znajdziesz „kły”, zima była łagodna u mnie wszystko co sadziłam żyje.
Syla- no żarty się ciebie trzymają. Trawnik to ja dopiero będę rzeźbić niestety i w sumie tego trawnika to się najbardziej boimy. Ale on będzie wisieńką na torcie.
Wykopy to pod kolejną rabatkę.
Gusiarz-czytałam o twoich działaniach w szklarni, można się schować przed deszcze, ciepło, i przyjemnie
My z mamą też wypieliłyśmy dokładnie było ego syfu parę taczek.
Ale już rośnie tam sałata i posiałam też rzodkiewkę , i szpinak.
Macham wszystkim zaglądającym i merci za wsparcie i dobre słowa.