Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

malgoska 16:52, 27 cze 2014

Gosiula superancko... efekt końcowy powali nas na kolana. Wszystko mi się u Ciebie podoba - wszystko.

U mnie fotki o które prosiłaś, jak coś jeszcze obfocić to pisz.
Buziam i powzdycham jeszcze, ach...
Madzenka 19:14, 27 cze 2014

Małgosiu wychodzi słońce, będzie dobrze, wszystko odźyje i się spionizuje! Buziaki przesyłam.
Pomyśl, że to tylko otoczenie, jakże ważne, wiemy tylko my ogrodniczki, oby tylko takie plagi nas dotykały.

Za dwa lata po takiej ulewie będziesz się cieszyć, że Ci się zrobi miejsce na nowe rośliny.....
Gabrysia_ 21:35, 27 cze 2014

Gosiu...jeszcze raz wielkie dzięki,za namiar ,za miłą rozmowę
Trzymam kciuki za trawkę,moją młodą sianą 10-go czerwca dziś pierwszy raz kosiłam
Buziaki
Toszka 21:51, 27 cze 2014

malkul napisał(a)
I buk zlatia mi coś zachorował, zakładam że to grzyb i zrobiłam oprysk topsinem

Nie wiem zupełnie Gosieńko co mu może dolegać, zwłaszcza, że to młode liście.
Nie wiem ile u ciebie rośnie, bo to wygląda trochę jak problemy z przewodzeniem. Może zalany po deszczach? A może najzwyczajniej przypaliło go słonce... bezowocnie przekopałam internet i stąd tak wiele " może"
Zapytaj Danusię (na priva -szybciej zauważy pytanie), bo chyba miała złotego buka
Magda_ 22:15, 28 cze 2014

ooooo i chodniczek już masz
malkul 20:35, 29 cze 2014

Magnolia-wlazłam na rabaty otrzepalam wszytsko podniosłam i w sumei trzcinniki stoją pięknie a kłosonica wybiórczo leży.
Dzięki za rady , kochana jesteś.

MałaMi- fajnie że zauważyłaś te białe jeżówki, tam jeszcze kupiłam zielone ale nie kwitna na razie, jesienią dosadzę tam białe czosnki chyba.

Karolcia - ulewy są i będą na szczęście ogród nawet jak się zniszczy to można ściąć i odrośnie. Postanowiłam się tym zbytnio nie martwić.

Anitko - sumak nadal smutny, myślę że wiosną pokaże że jest ok.
Z dobrego serca dany to i rosnąć musi. Nie ma bata.

Magdo, Alicjo-Beatko-macham do Was kochane babeczki.

Małgosiu z pętliczka – dzięki za fotki, czekam zatem na miary.

Marzenko-z tym miejscem to u mnie chyba jednak nie do końca, bo nie planuję nic już dosadzać.
Gosia niekokoszka jedzie nasadzenia zgodnie z projektem a kokoszka Gosia na swoje poletko pod płotem w warzywniku, hihihiihi
Lepiej tam nie zaglądać, hahahahaha
Dziękuję że jesteś i dobrym słowem i radą ...

Gabrysiu-i ja dziękuję za te miła pogawędkę. CMOK

Toszka-dzięki że zajrzałaś i poradziłaś, oberwałam chore listki i będę go obserowowała.
Magda70 20:43, 29 cze 2014

Gosia - po burzy zawsze wychodzi słońce...na szczęście
malkul 20:46, 29 cze 2014

Tojeść od Małej Mi się szykuje
popcorn 21:07, 29 cze 2014

jesuu ale to wielka tojeść!! Nie tegoroczna??
nicol21 23:01, 29 cze 2014

Widzę że dziewczyny poszłyście w tojeść dużo wcześniej bo to raczej tegoroczna sadzonka nie jest...choć co ja tam wiem o tojeści!
ale może coś więcej u Ciebie się dzieje co można udokumentować i podzielić się z bracią na ogrodowisku ?
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies