Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Magdalenka

Ogród Magdalenka

noemi 22:48, 07 mar 2012

Pszczelarnia napisał(a)
Noemi i u Ciebie pytam:
szukam firmy transportowej we Wrocku, kogoś kto ma dużą wywrotkę (ładowność nawet 18 ton) i może wykonać usługę przewozową. Może coś wiesz (jakiś rolnik zmechanizowany)? Help, bo oszaleję z tymi typami!

Ewo mam nadzieję , że coś uda Ci się ustalić... jak nie on to może będzie znał kogoś ze swojej branży powodzenia
Madzenka 01:51, 10 mar 2012

Magdo liczymy na fotorelację z zakupów
Madzenka 09:11, 11 mar 2012

Madzia i jak rekonesans w donicach?
noemi 11:52, 11 mar 2012

Marzenko już odpisuje, byłam w Psarach miałaś rację, donice elho pure schodzą tam jak świeże bułeczki... ceny tańsze na tą chwilę niż oferty w necie , więc warto. Nie mogłam się oprzeć i kupiłam dwie : 40- ostatnią i 50 -tkę... nie wiem gdzie je postawie i co w nich posadzę, są cudne ... wczoraj padało popołudniu a dzisiaj strasznie wieje i nie mam jak "polatać" z nimi po ogrodzie... na razie stoją w domu i może tak zostanie... kupiłam też skrzyneczkę elho kolor Anthracite i będę siać szczypiorek, nabrałam ochoty jeszcze na sałatę , koperek i pietruszkę ... to chyba będę musiała jeszcze raz wybrać się do zielonego centrum

... podobały mi się jeszcze pure soft oval , ale nie było białych i kolejna dostawa dopiero ok. kwietnia

waska 14:16, 11 mar 2012

Znów wróciłam do twojego ogrodu
Neomi kiedyś pisaliśmy o zurawkach ... tak dziś patrzę i patrzę one są zielone czy żółte???

Coś ten tej kawałek ma w sobie może zurawki i te kształty że ciągnie mnie żeby go zobaczyć.
Nie doczytalam i jak skończył się plan na przedogrodek ?
noemi 15:36, 11 mar 2012

Dziękuję Ci za odwiedziny To miłe Żurawki moje są bardziej jasno zielone niż żółte...sąsiadom kojarzy się z sałatą ... pytali czy będą mogli się poczęstować
Przedogródek - nie mam planu...tzn. projekt mam, ale chce go trochę przerobić , chce mieć kulki bukszpanowe ... dużo kulek.... ale w pierwszej kolejności poprawiamy drewutnie, chce ją przemalować na szaro i zmieniamy dach na większy i kolor taki jak na szeregówce, żeby pasowało... nie wiem, że wcześniej na to nie wpadłam, dopiero ogrodowisko otworzyło mi oczy
... i po tej akcji zajmę się roślinami

... dzisiaj u nas słonecznie, ale tak wieje, że uciekłam z ogródka... chciałam kordylinę wystawić, żeby się hartowała ...mój M śmiał się ze mnie, że na spacer wychodzę z roślinką ...
justi 15:56, 11 mar 2012

Wpadłam zobaczyć co słychać
Jakieś donice zakupiłaś, wstawisz foto?
noemi 16:09, 11 mar 2012

Cześć Justi

proszę

w skrzyneczkach będzie zielenina

Sebek 16:12, 11 mar 2012

Bardzo ładne - i ładnie masz w domku
siaaska 16:15, 11 mar 2012

Widzę że zakupy udane