Tak zrobię , mówiłam już sąsiadce o zagrożeniu , ale pewnie do czasu , jak nie wyciągnie roślinki bez korzeni , to jej to nie ruszy … a tak się stanie , nie ma szans, że ich to ominie
Madziu .. Pooglądałam Twój żagiel..leży u mnie takowe ustrojstwo a ja koło niego chodzę jak koło jeża..mogłabyś jakoś obfocić to jeszcze ?? Jak zamontowane i takie tam..wiesz.....
Ślicznie jest u Ciebie , bardzo mi żal ,że tyle czasu u Ciebie nie byłam...
Elu , u mnie żagiel leżał rok … obfocę dla Ciebie wszystko … bałam się o roślinki, że będą w cieniu , ale nic bardziej mylnego , słoneczko dociera wszędzie …. a jest mega przytulnie, zrobił się pokój na zewnątrz , warto !
U mnie nic się nie dzieje w tym sezonie , pielęgnuje to co mam i walczę z paskudami …
Madziu, czy opuchlaki masz już w fazie krewetki, czy walczysz z dorosłymi?
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.
Tesiu mam dorosłe i codziennie je zabijam , krewetki , takieeee wielkieee ruszające się , strasznie to było , zabiłam jakieś dwa miesiące temu … od tamtej pory nie zaglądałam czy są , pewnie tak lałam raz dursbanem … a teraz szykuje wrotycz.