Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Po mojemu. Ogród subiektywnie świadomy.

Pokaż wątki Pokaż posty

Po mojemu. Ogród subiektywnie świadomy.

abiko 13:38, 24 paź 2016

Marta melduję się w nowym wątku, nomen omen bardzo ładna nazwa i choć osobiście Cię nie znam wydaje mi się, że pasje jak znalazł
Begonie wymiatają,ogród jest cudowny i te wianki
Ciszę, się, że znowu będę mogła czytać Twoje odpowiedzi, pisz jak najwięcej już wiem, że mamy ze sobą dużo wspólnego

Seba.. jesteś mistrzu Relacja zdana świetnie, musisz częściej robić takie skróty dla Marty, to wszyscy skorzystają.
Sebek 13:40, 24 paź 2016

siakowa napisał(a)

jessu i są białe piękne już wiem co będzie u mnie przy wejściu do domu, w totalnym cieniu pozdrawiam

edit zapomniałąm zachwycić się pomysłem wianka z liści....chętnie bym zrobiła taki ale pewnie czasu nie znajde a wczoraj po drodze z kościoł takie piękne liście lezały i tak dużo...hmmmm

wyjdź następnym razem z kazania i pozbieraj
ivo 15:21, 24 paź 2016

A tak myślałam ostatnio gdzie ja Cię zgubiłam kochana ? Ale już mam odnalazłam i oznaczyłam już mi nie zginiesz. Piękna ta jesień u Ciebie Brzozy bardzo szkoda Moje nowo wsadzone na wiosnę też chorowały straciły trochę liście ale mam nadzieję że odbiją ładnie po zimie. A i złote dynie to dopiero jest szał. Mus dynie posadzić za rok w warzywniaku
Pszczelarnia 16:14, 24 paź 2016

Marto, witaj!

Przeczytałam wszystko, bo lubię słowo pisane. I obrazy też lubię.

I Twoje subiektywne podejście do ogrodu.
Margarete 16:28, 24 paź 2016

I ja tez uwielbiam cię czytać, więc sie rozgaduj/rozpisuj do woli...a ja sobie to z przyjemnościa poczytam, znajduje wiele moich mysli i ocen w twoich spostrzeżeniach tyle że u ciebie to wszystko ujete w taki logiczny wywód - u mnie chaos - więc tym bardziej chłone to co piszesz... i jak piszesz

Ja tez jestem na forum dla ludzi których tu poznałam, poznaje i mam nadzieje jeszcze poznam. Ogladam i poznaje dzieki forum miejsca nowe - cudne ogrody u innych, czasem trafiam na humor i wesołość, czasem dotyka mnie smutek i zaduma nad problememi innych, czasem sama wsparcia potrzebuję ...ale generalnie lubie ludzi i dlatego lubie tu być.
sylwik69 20:35, 24 paź 2016

Ja też szukałam Twojego starego wątku...jeszcze zanim tu trafiłam Twój ogród zrobił na mnie piorunujące wrażenie.Chciałabym mieć choć jeden taki piękny zakątek u siebie i tylu przyjaciół
Jestem na początku drogi,raczkuję i wiem że sama nie podołam.Twój ogród zachwyca!
siakowa 20:41, 24 paź 2016

Sebek napisał(a)

wyjdź następnym razem z kazania i pozbieraj
w sumie blizej mojego domu niz kosciola
Kuba 21:22, 24 paź 2016

Bardzo mi by się podobało chodzenie na piechote do kościoła, muszę u siebie wprowadzić ten zwyczaj, tyle że my zawsze spóźnieni i to wcale nie na mnie czekają
Kasiek 22:11, 24 paź 2016

Lubie czytac, dyskutowac, ogladam obrazki. Trzy w jednym mam u Ciebie, dziekuje
Luki 18:23, 25 paź 2016

Martuś ja to mam nadzieję, kiedyś się rozgadać się z Tobą na żywo w ogrodzie na teraz pozostaje mi czytanie, a to też lubię.