Witaj!
Jeszcze w sumie lato trwa.Kolorków mniej , inne ale są
To ciasto czekoladowe z chili, jest naprawdę pyszne.
I Vanilka w tle .Ale teraz juz nie wiem, czy to ona ???
A to, jak się okazało Nie Silver dolar, jaka była kupiona tylko piękna Hortensja Vanille-fraise
Nooo właśnie lotosa zaliczamy do niesławnej grupy tych elementów co to powinny sterczeć a nie sterczą niech siem fffstydzi
Za komplimenta mikro ogród dziękuje staramy się jak możemy , choć tak jak u Ciebie od linijeczki to chyba nigdy niestety nie będzie..
Ja też dziekuję bardzo za wszytsko trochę relaksu było mi bardzo potrzebne , a w Waszym towarzystwie nie było o to trudno
Te kilogramy nabyte dzięki Twoim maszketom to jeszcze długo mi się będą po nocach śnić
Poli ja u Ciebie całego dnia potrzebuje żeby te wszystkie cuda ogarnąć. Wchodzę i czytam i myślę zaraz wrócę i zaś wchodzenia czytam i jeszcze nie do czytałam o jeszcze się nie doogladalam.
Polany trawy robią wrażenie
Czytałam o małych rozplenica i znowu musze wrócić do drugiego wątku. Nie ogarnim ale pięknie i zachwycajaco to jest napewno . Nie da się wpaść do Ciebie na chwile ) ♡♡♡♡
Pieknie u Ciebie . Magical mam trzy lata 6 sztuk i tez mi się bardzo podobają ...
W ty roku kchcualam kupić Vanila F a kupiłam Pinki W i zła jestem na siebie ze nie poczekam aż dostane te pierwsze ale od hortensji i ich ilości głową nie boli
Aniu ja Popełniłam błąd najgorszy z najgorszych za blisko posądziłam tuje os trony sąsiada z którym mam problem . Chciałam jak najwięcej miejsca na środku zostawić bo ogrod maly a to były nasadzenia jedne z pierwszych i teraz widzę jak będę kiedyś kombinować z przycinaniem bo on o wszystko wrzeszczy . Wiec wolałabym mieć możliwość przesadzanie całej rabaty niż teraz nie mieć możliwości zmiany tego co już zaklepane .