Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

AsiaK_Z 10:44, 25 sie 2017

Szkło cygani, jak nic Mikro na fotach, nie taki mikro
gierczusia 16:23, 28 sie 2017

Magleska napisał(a)
Czekoladkę dla ogrodniczek właśnie do kawy smakuję jeszcze w łóżku ,bo dziś mam wolne .......alejest zimno i mokro ,więc chyba domowo trzeba podziałać

Kochana wybacz ,że tyyle to trwało..jakoś...własnego wątku ńie umiem ogarnąć liczę na wyrozumiałość i mam nadzieję ,że nie wchlonęłaś fffszytskich czekoladek też bym choć jedną zeżarła ze smakiem
Ściskam mocno i trzymam kciuki za pogodę
gierczusia 16:28, 28 sie 2017

lojalna_ napisał(a)
Nadrobilam wszystko wixyty początki lotos i Twojego dzieło czyli kąpielisko dla lotos który sterczec powinien a nie sterczy tez .
Coraz piękniej u Ciebie i tak elegancko jest ech tylko żeby się temu lotos zmobilizować.

ElCiu dzięki bardzo super było wiesz sączy my winko pychotka buziaki dzięki

Nooo właśnie lotosa zaliczamy do niesławnej grupy tych elementów co to powinny sterczeć a nie sterczą niech siem fffstydzi
Za komplimenta mikro ogród dziękuje staramy się jak możemy , choć tak jak u Ciebie od linijeczki to chyba nigdy niestety nie będzie..
Ja też dziekuję bardzo za wszytsko trochę relaksu było mi bardzo potrzebne , a w Waszym towarzystwie nie było o to trudno
Te kilogramy nabyte dzięki Twoim maszketom to jeszcze długo mi się będą po nocach śnić

Ściskam moocno
gierczusia 16:31, 28 sie 2017

kaz742011 napisał(a)

I jak doszło słonko, bo jak nie to będę interweniować .
Listonoszki zazdroszczę, naszego buca nie trawię .

Kasienko doszło ..ojjj.doszlo ..ale zaraz uciekło znowu..a może terroryści je dorwali nie fiemm....ślad po nim zaginął
A może naszą listonoszkę sklonujemy?? coooo ??? to jest myśl
gierczusia 16:34, 28 sie 2017

Ewa777 napisał(a)
Korytko Ci wyszło superanckie Czyli mieszkanko dla lotosa w sam raz

Taaaa... żeby ten czort tylko rosnąć kciał...
gierczusia 16:43, 28 sie 2017

Monia81 napisał(a)
Elu jakie depresje, Wy to macie już pięknie, w lekką deprechę to mogą ja wpadać bo jestem na początku, ale WY, no coś Ty po zdjęciach widać jak macie pięknie, a na żywca to zobaczyć to penie szczennnna opada no to może się uda spotkać w tym wrześniupozdrowionka i buziole

Moniu dzięki za dobre słowo ale wiesz , jak to jest..kiedy ma siė coś..cokolwiek ..nawet fajniste to kiedy widzisz coś innego , też fajnistego to ci się po prostu zachciewa..albo wydaje się ,że te twoje jest gorsze...znasz to ?? bo ja myślę,że my ludzie tak ogólnie mamy... Ogrodu Lukasza nie widziałam na żywo , ale myślę ,że jest cudowny..kwiatowy , angielski , pachnący..Jolki ogród jest perfekcyjny , od linijeczki..ale ..trawiasty raczej..mój jest mały..i uwierz mi...wiele jest programów o małych ogrodach..ale mój..jest naprawdę mikro..tu trudno coś spektakularnego wyrzeżbić..a ja uparcie prostych linii nie chcę...no i tak..jeden kwiatowy , drugi trawiasty , trzeci malusi...i...każdy chciałby..cośtam

Ja też mam nadzieję na jakoweś spotkanie we wrześniu m bo już się bardzo za ogrodomaniakami stęskniłam i z tego co Gosia pisze..nie ja jedna czyli szanse są
A poza tym..tak ogólnie..Bobrowniki to chyba raczej blisko som ???
Ściskm mooocno
gierczusia 16:50, 28 sie 2017

Luki napisał(a)
Przybiegam z podziękowaniami za gościnę jak zwykle z tempem ślmaka wspinającego się na mój kompostownik

Dziękuję bardzo za zaproszenie, bardzo było miło, i dziękuję za zorganizowanie mi dnia

Te twoje szkło tak cygani, czy jo na prowdy taki kurdupel jes

Łukasz kiedyś Ty zdążył tyyyle tych fotek natrzaskać , to jo nie wiem dziękuję w innym obiektywie mikro ogród zawsze prezentuje się inaczej
Wielkie dzięki za prezenty może w tym roku wreszcie uda mi się zdążyć z akcją tulipan dzięki temu właśnie ,że mam co posadzić a nie będę z paniką w oczach latać po sklepach na ostatnią chwilę
Ty i kurdupel ???... niiie , noooo..co Ty ... Lustro pomniejszające jest ukradłam je z wesołego miasteczka
eda 20:28, 28 sie 2017

gierczusia napisał(a)
Mikro ogród pozdrawia Was z tej zimnicy

Super odpozdrawiamy i korytko podziwiamy ślicznie u Ciebie Elcia buziaki zostawiam
gierczusia 15:35, 29 sie 2017

Edziu dzięki za komplimenta buziam gorąco i przy okazji parę fotek z mikro ogrodu
Jak zwykle niezawodny wiciokrzew nie wiem , czy są jakieś piękniejsze kwiaty.... nie dość ,że kształt to jeszcze kolor

Ożanka od Małej Mi kffitnie jak gooopia .. a tak siem wzbraniałam ...

I takie tammmmm

Pszczelarnia 16:23, 29 sie 2017

gierczusia napisał(a)

Moniu dzięki za dobre słowo ale wiesz , jak to jest..kiedy ma siė coś..cokolwiek ..nawet fajniste to kiedy widzisz coś innego , też fajnistego to ci się po prostu zachciewa..albo wydaje się ,że te twoje jest gorsze...znasz to ?? bo ja myślę,że my ludzie tak ogólnie mamy... Ogrodu Lukasza nie widziałam na żywo , ale myślę ,że jest cudowny..kwiatowy , angielski , pachnący..Jolki ogród jest perfekcyjny , od linijeczki..ale ..trawiasty raczej..mój jest mały..i uwierz mi...wiele jest programów o małych ogrodach..ale mój..jest naprawdę mikro..tu trudno coś spektakularnego wyrzeżbić..a ja uparcie prostych linii nie chcę...no i tak..jeden kwiatowy , drugi trawiasty , trzeci malusi...i...każdy chciałby..cośtam

(...)

Znam to też. Ale to akurat jest fajne, takie weryfikowanie uczuć do własnego podwórka.

Twój Mikroświat ma tyle ciekawostek, że można się zawiesić nie tylko na słowie ale i obrazie również.