Pod Biało-Niebieską Chmurką ogród Basilikum
17:09, 06 lut 2016
mnie tez zaskoczyly, bo jakos z dwa dni temu patrzylam i nie widzialam. To pewnie dlatego, ze dzis tak sloneczko swiecilo i wystawily glowki. Pozniej po obiedzie polecialam jeszcze raz z aparatem, by lepsze fotki zrobic (te troche niewyrazne, bo na szybko robione, bo obiad na stole juz stygl) no i pozniej to juz zamknely kielichy. Pozniej pokaze. I jeszcze wiecej wiosennych fotem. Musze jeszcze wode dla przepiorek zanisc i pobiegac chwile.
Mi z ta szklarnia to tak jest, ze my juz mamy takich rzeczy na poziej Cale mnostwo, dzis dowiezlismy cegly hmmm.
No i z okazji pieknej slonecznej pogody troche porzadkow na podworku zrobilam. Nawet mi sie udalo namowic M na przestawienie kilku zelastw, ktore szpecily wjazd a czekaja tez w kolejce na zamontowanie i mialo byc dwa lata temu zaraz zalozone.
Mi z ta szklarnia to tak jest, ze my juz mamy takich rzeczy na poziej Cale mnostwo, dzis dowiezlismy cegly hmmm.
No i z okazji pieknej slonecznej pogody troche porzadkow na podworku zrobilam. Nawet mi sie udalo namowic M na przestawienie kilku zelastw, ktore szpecily wjazd a czekaja tez w kolejce na zamontowanie i mialo byc dwa lata temu zaraz zalozone.