Ula no Sylwii i Wojtkowi ,to nikt nie dorówna oni są niesamowici,pracowici i pełni pomysłów -uwielbiam ich obu ja niestety muszę jak w typowych kawałach swoje odczekać -musi mocy urzędowej nabrać itp.,itd....a ile jęczenia przy tym ,że sobie wymyśliłam ….
ani na basen ,ani na wiatę nie mam parcia ale domek bym chciała już -bo ten bałagan ,walające się doniczki ,taczki i narzędzia mnie drażnią -lubię porządek bardzooo i bałagan na dłuższą metę mnie męczy ….
tu na "starej " części mam zrobione i jest w miarę dobrze ,a drugą stronę troszkę do przyzwoitości doprowadzę przed zimą ….a w przyszłym sezonie będę dopieszczać
moja dzisiejsza praca
efekt żaden ,a jestem z siebie zadowolona wygrabiona prawie cała nawieziona ziemia nie zamierzam jakoś porządniej jej teraz równać ,bo po zimie na pewno siądzie
Zmrok już zapadał i niewiele widać. Będzie widać jak zakwitną
Planik
Czerwone Lady of Shalott
Pomarańczowe Lady Emma Hamilton
Żółte Bethaimer Gold
Ciemno zielone cisy kolumnowe
Jasno zielone kulki cisowe, tak wstępnie bo jeszcze nie mierzyłam czy wejdą
Dziś rozpoczęłam sadzenie cebul.....narazie posadziłam w doniczki 30 czosnków i uziemiłam na rabacie cisowo- hakonkowej....powinno fajnie wyglądać wiosną
Polecam ten patent Toszki z sadzeniem w donice...
mam to już przetestowane i super się sprawdza... wykopuje się czosnki ,bez przekopywania całej rabaty....
dobrze,że donic nie wyrzucałam ,teraz się przydały