No i to byłoby na tyle jeśli chodzi o zdjęcia. Kolejne jak kartę nową nabędę no i znajdę coś do obfocenia.
jeszcze tylko pokażę miejsce które muszę trochę inaczej ogarnąć, na mojej hostowej rabacie. Zupełnie bez sensu wygląda.
To drzewko z lewej to choina kanadyjska - nie ma tam racji bytu więc już ma ustaloną nową miejscówkę u znajomej. Obok kuklik który wyleci. Runianka z tego miejsca też wyleci - może pójdzie bardziej do przodu. Brunnera raczej też. Hosta przy płocie musi iść do przodu bo jest niska, obok hosty jest zawilec i zamierzam posadzić ich tam więcej. Są wysokie więc fajnie przy płocie się sprawdzą.Gdzieś tam są jeszcze bodziszki które też pójdą bliżej i ogólnie zrobi się miejsce

Ponieważ teraz jestem na etapie zawilców (jak co roku o tej porze roku) to myślałam, żeby z przodu dać jakieś niższe też.
Albo coś innego
Za tym ogrodzeniem z kolei mieszka sąsiadka która ma 80 lat i mówi, że bardzo lubi sobie oglądać tą rabatę (bo u niej nie ma ani jednej) i bardzo się jej podoba jak to wszystko rośnie. Cieszy mnie to i nawet to mnie nakręca żeby ją upiększać.