Przepraszam, że dopiero teraz odpisuję. Myślałam o tym drzewku na pniu i kocimiętkach na dole jako fajnym akcencie na tą ścianę gospodarczego, ale raczej źle zapamiętałam Twój plan. Myślałam, że placyk masz tam większy, a jednak to głównie ścieżka, która ma być wolna od roślin. Dobrze zauważyłam, że to okno będziecie przerabiać na drzwi? Czy ten plan poniżej układu żwirku jest aktualny?
W kwietniu to niby norma, ale ten rok jest mocno poza normą. Oby to już ostatnie takie minusy.
W weekend dla odmiany mam w prognozach znowu ponad 20stopni. Istny rollercoaster pogodowy.
Lidka bo póki nie zaczęłaś zrywać wszystkiego możesz jeszcze mocno pokombinować
taka luzna myśl ( nie umiem równo rysować na fotkach )
zamiast jednej wielkiej rabaty zrobić takie trochę bardziej tajemnicze przejścia -ciężko mi na fotce to zrobić -z podjazdu masz chyba pod skosem trawnik ?
można by wyprostować ,żeby zrobić kształty trawnika w prostokątach i do tego dostosować linie rabat
Piękna kompozycja.
A Genia obłędna jest. Ten kształt też mi się baaaardzo podoba ale ja sprawiłam sobie soulangeanę więc inny kolor. No ale ta Genia obłędna.
Wspaniałe te parapety, ogromne ilości wszelkiego dobra, będziesz pomidory i papryki sadzić tylko pod folią ? Masz cudowny warzywnik, zazdroszczę Z czego są te obrzeża?
Daj mu czas, podrośnie kwiatów będzie więcej. Ja obornikiem granulowanym wiosną sypię, nie tnę. On może być ciut luźniejszy niż nie szczepione. Ja przycięłam trzy lilaki raz na próbę to mi nie zakwitły przez dwa lata wcale tylko strzeliły do góry i teraz kwitną na takiej wysokości, że nie ma jak powąchać kwiatów, a dołem zrobiły się łyse. Lepiej dać swobodę moim zdaniem. Tak robię i oblepione kwieciem w większości