Dziewczyny, chyba znalazłam idealny materiał do wykończenia tyłu!!! Kostka bazaltowa cięta z 2 stron. Jest boska. Teraz tylko wykonawcę potrzebuję dobrego.
Dwa metry! I zdrowa jak rydz. Kwiecia ma duuuużżżżżżo.
Ale bardzo mnie cieszy, że zaczęła wreszcie rosnąć Comte de Chambord. Mary jest taka po chłopsku krzepka, a ta comte to sama subtelność i wdzięk.
Ogólnie róże są w świetnej formie. Żadna jeszcze na nic nie zapadła.
Kwiatków ci u mnie dostatek. Choć powolutku kolejne lądują w kompostowniku. dzisiaj ścięłam dzwonki Poszarskiego. Róże powolutku się zbierają do złapania drugiego oddechu. Lilie wyskakują w zastępstwie.
Rhapsody in blue, NN
Miesiąc temu miałam powódź w ogrodzie, a teraz mój clematis wygląda tak, a żywopłot grabowo bukowy tak, nie wiem czy to jakieś braki czy nadmiar czegoś, dużo wody przepłynęło z sąsiednich pól i nie wiem czy wypłukała składniki czy za dużo nawozu naniosła
clematis elf
graby
Miesiąc temu miałam powódź w ogrodzie, a teraz mój clematis wyglada tak a zywopłot grabowo bukowy tak, nie wiem czy to jakieś braki czy nadmiar czegoś, duzo wody przepłynęło z sąsiednich pól i nie wiem czy wypłukała składniki czy za dużo nawozu naniosła
clematis elf
graby
Jeszcze trochę roślin z Barcelony.
Ten krzew rośnie w ogrodzie Artigas, ma ciekawe liście.
Bardzo mi się spodobał tak zarośnięty murek.
Tak wyglądają przeciętne przydomowe ogródki.