Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Pod Biało-Niebieską Chmurką moj Bawarski ogrod na wsi 23:49, 19 cze 2019

Do góry
Basilikum napisał(a)
Elu odpozdrawiam goraco hihi ufff

znacie ten kwiatek?? u nas nazywa sie Spiegeleiblume - kwiat jako sadzone. Niestety jednoroczny wiec musze koniecznie zamowic nasionka na przyszly rok.
Ciekawa jestem czy sie rozsiewa hmmm

Fajny, troche szkoda, że jednoroczny, ale może się sam wysiewa
Za drzwiami do ogrodu... 23:46, 19 cze 2019

Do góry
sylwia_slomczewska napisał(a)
Obiecane zdjęcia
Z takimi atrakcjami jechałyśmy do Ani, strajk, ale jaki....

Taki transparent to i koło nas by się przydał,bo droga jaka jest każdy widział i czuł...
Ptasi gaj 23:45, 19 cze 2019

Do góry
To jest 37 letnia kapalta przepiękna. Fotke robiłam wieczorem

A tooja obecnie bugenwilla

Za drzwiami do ogrodu... 23:40, 19 cze 2019

Do góry
AgataM napisał(a)
Wow!!!! ( tu głębokie wzdychanie ) Cudnie!!!!!

Ptasi gaj 23:40, 19 cze 2019

Do góry
Trochę fotek

W środku Memory w zeszłym roku kupiona

Pokazuje bo rosną ładnie

Za drzwiami do ogrodu... 23:36, 19 cze 2019

Do góry
katel napisał(a)
Aniu ogród cudowny - fajnie pooglądać zdjęcia z innej ręki, detale zachwycają, maszynka do mięsa jest ekstra . Ławka bardzo ładna i świetnie pasuje no i zdjęcia spotkaniowe rewelacyjne - jak miło zobaczyć takie roześmiane ogrodomaniaczki.

Dzięki KasiuMam nadzieję,że kiedyś dotrzesz do mnieAle dziewczyny narobiły tyle zdjęć,że nie wiem ,czy zostało coś do zobaczenia!? A spotkania są super!!!
Ogród - moje marzenie, zmęczenie i spokój 23:33, 19 cze 2019

Do góry
PS. i żeby nie było, że nic nie robione, to walczę z trójkątną rabatą obok ogniskowej. Dzisiaj pomógł mi tata przekopuję głęboko całość centymetr po centymetrze. Zostało tam kilka barwinków - częśc oddaję koleżance - kilka sobie zostawię, mam jeszcze dwie rozplenice, hortensje limielight, migdałka i jukę - muszę tam coś umyślić. Bujam się i jeżdżę za tymi cisami, żeby zakryć płot, ale one takie drogie....
Hahaha i jak patrzę na to zdjęcie po Wojsławicach to mi się wyć chce taka bida
Ogród - moje marzenie, zmęczenie i spokój 23:28, 19 cze 2019

Do góry

KONIEC Mam nadzieję, że nie zanudziłam - dobrej nocy wszystkim
Ogród - moje marzenie, zmęczenie i spokój 23:28, 19 cze 2019

Do góry
Jola_M napisał(a)
A tymczasem - mój nieodłączny pomocnik wszędzie się wciśnie, więc jedną ręką plewię, a drugą miziam pomocnika

A to jego reakcja, kiedy kolejny raz zabieram się do roboty.
"Nieeee, o matko znowu roślinki, to chyba jakiś żart, Ty Pańciu wez mnie lepiej na spacer "

Przekonal mnie ten Kwiatek Ide czytac, zapowiada sie fajny ogrod
To tu- to tam- łopatkę mam ! 23:26, 19 cze 2019

Do góry
Wokół studziennego kręgu (trzeba by coś w te donice wsadzić... ale brakuje mi motywacji, bo o tej porze roku zupełnie ich nie widać). Cisowa okółka jeszcze ma nierównomierną wysokość.

Za drzwiami do ogrodu... 23:26, 19 cze 2019

Do góry
ryska napisał(a)
Raj dla oczu Tyle wspaniałych roślin i roześmianych Ogrodomaniaczek w jednym miejscu. Wyjątkowy ogród, podziwiam cały czas.

Cieszę się ,że mój ogród mógł dostarczyć miłych odczuć nie tylko mnieA jak dobrze jest mieć z kim pogadać o różnych dylematach ogrodowych.

Ogród - moje marzenie, zmęczenie i spokój 23:24, 19 cze 2019

Do góry
Na zakończenie kilka szerszych kadrów

Przerabianie ogródka pod swój gust 23:21, 19 cze 2019

Do góry

Bardzo podoba mi sie ten kuklik

Przerabianie ogródka pod swój gust 23:20, 19 cze 2019

Do góry
Przerabianie ogródka pod swój gust 23:15, 19 cze 2019

Do góry
Wszedzie kroluje stipa Moze w koncu sie wysieje, bo w tym roku musialam dokupywac sadzonki, bo tylko dorosle przetrwaly.

Małymi krokami-Ogród Wioli 23:15, 19 cze 2019

Do góry
Przyszły seslerie jesienne... fajne sadzonki i super zapakowane

W końcu rabata skończona,jestem zadowolona właśnie limonki mi tam brakowało
Jeszcze szałwię muszę ściąć...

Dobrej nocki
Ogród - moje marzenie, zmęczenie i spokój 23:14, 19 cze 2019

Do góry
Temat nr 6: Pojedyncze rośliny
Ewcia - Anda dla Ciebie Penstemon Dark Towers. Chyba lubisz tą roślinkę oczywiście spaprałam te zdjęcia, bo chciałam pokazać jak fajnie są obsadzone takie opalone kłody drzew, ale ostrość do kitu W każdym razie wrzucam

Ciekawa turzyca muskegońska - ma fajne kłosy - takie pełne duże żółte ziarna

I taka różyczka, szukałam jakiegoś koloru, który by mi się spodobał i ten jest fajny w zasadzie nie lubię różowego, ale z pomarańczem jest ok

prawie koniec
To tu- to tam- łopatkę mam ! 23:12, 19 cze 2019

Do góry
inka74 napisał(a)
Żurawka krwista piękny kolor daje ale za to róża na pergoli wymiata. I ty mówisz, że róż nie lubisz.

Toż od paru lat piszę o tym, ze po wejściu na Ogrodowisko zapadłam od razu na różyczkę. Nabrałam tych róż jak biedny w torbę i wszelkie ciepłe względem róż uczucia, przeszły mi po pierwszym cięciu. Bardzo je doceniam w czerwcu, ale już mam dreszcze, bo zaraz trzeba będzie biegać i je czyścić po pierwszym kwitnieniu. I z tyłu głowy mam myśl, że ta nieszczęsna pergola lada moment runie. I potem to cięcie zasadnicze. Czy one nie mogłyby być mniej skomplikowane w obsłudze?

Tę próbuję zakolegować z imperatą bezodmianową i berberysem Bagatelle. Młode zestawienie. Kontrast jeszcze zbyt mocny.

Przerabianie ogródka pod swój gust 23:09, 19 cze 2019

Do góry
Witam po urlopie
Bylismy w miedzyzdrojach, w aparamencie obok lasu i plazy dla psow. Idealnie dla nas Pies sie sprawil super.Doskonaly trening, ktory przeszedl idealnie Mielismy upal. Eddie praktycznie nie wychodzil z wody. A do mnie znowu dotarlo, jak mi teskno za Polska
Po powrocie zastalam wszystko bardzo wyrosniete, i plagi mszyc. Nawet budleje obsiadly.

Piwonie zastalam juz prawie przekwitniete.

Da vinci

Herzogin Christiana

Za drzwiami do ogrodu... 23:05, 19 cze 2019

Do góry
Anitka napisał(a)
Aniu dziękuje za zaproszenie i możliwość zobaczenia Twojego romantycznego ogródka. Podziwiam róże i hosty, bo tych prawie nie mam. Rabaty i dodatki masz śliczne. Do domku chyba wróciłam najpóźniej, bo dopiero w poniedziałek Ale było warto poznać kolejne ogrodowo zakręcone Panie i Panów.

Tylko kilka fotek zostawiam, ale nasza Sylwia pewnie nadrobi fotki Masz tak romantycznie, że sesje ślubne można u Ciebie robić.

Anitko bardzo dziękuję za śliczne fotki.Cieszę się ,że Ci się u mnie podobało,cała przyjemność po mojej stronie Fajnie było się spotkać w tak szerokim gronie ogrodomaniaków Jesteście super kobitki,miło pogadać,szkoda że tak krótko.Dzięki za wszystko.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies