Polinko faktycznie wygląda to super, tylko czy on nie jest za wysoki do mnie , ja ma przy murze 3 wisnie umbra szczepione na wys. 1.80m....? co robic?, bo ten tez piekny
Dobrze, że Madżenka ma taki sokoli wzrok Ustrzegłaś się niepotrzebnego przesadzania w następnym roku Miskant ML wg mnie będzie tam za jasny, masz jasne kamyczki. A gracilimus będzie dobrym wyborem. Zobacz u mnie jak to wygląda. Mam ciemną żurawkę, lawendę i gracilimusy za tym wszystkim.
rzeczywiście coś na pniu to dobry pomysł, bo na tej rabacie nic takiego nie mam,
a może pasowałby tu modrzew szczepiony na pniu???
tylko on chyba lubi przemarznąć?
Martika zmieniłaś awatarka i nie rozpoznałam Cię Kilka dni temu zastanawiam się co tam u Ciebie? A tu proszę takie zmiany Uwielbiam proste linie w ogrodzie i jestem zachwycona Twoją nową rabatą Poczekaj może do następnego roku jak się wszystko rozrośnie i wtedy zobaczysz co ci nie pasuje i co warto zmieniać. Róża ładnie rozjaśni ogrodzenie a bluszcz będzie dawał ładne tło. Jestem pewna, że w następnym roku spojrzysz na tą część ogrodu innym okiem
Nie wcześniej niż po połowie pażdziernika....
Tak przed różami mam bergenię sercolistną. W przyszłym roku muszę jej powyrywać trochę liści aby ją odmłodzić
Łukasz jak podzielić żurawki? Kupiłam w tym roku na początku maja, były malutkie,jednak dobra ziemia i nawóz zdziałały cuda Wykopałam dzisiaj jedną i nie potrafiłam jej rozdzielić Ma jeden główny pęd i wiele takich małych bocznych ale bez korzeni. Zostawić je i poczekać do wiosny?
Agnieszko masz jak w bajce, uwielbiam oglądać Twój ogród Brzozą jestem zachwycona, w nastśpnym roku i u mnie znajdzie swoje miejsce
Pozdrawiam wieczorową porą.
Ja mam podobnie Irenko A jeszcze gorzej jak w nocy wpadnie mi jakiś pomysł do głowy i stwierdzam, że ok., rano się budzę i pustka Ile czasu i energii stracę aby sobie przypomnieć...
Madżen do chyba normalne, że od czasu do czasu człowieka chwyci I oby za długo nie trzymało
Przestawiłam dzisiaj surfinie, żurawką dałam nawozu na liście i zastanawiam się co by tu jutro jeszcze zmienić? Jestem głodna zmian a na nowe rośliny nie ma środków